Søkildevej 8, 5970 Ærøskøbing

PARCELHUS I ATTRAKTIVT KVARTER

Godt beliggende nær vand og natur - og ligger i meget populært parcelhusområde - og det er der selvfølgelig en række årsager til.

For enden af den stille vej er der sti, som deler sig ud til den flotte natur, badestranden ved "Vester Strand", badehytterne og "Bjerget" - desuden med gåafstand til lystbådhavn, indkøb, færgen og den gamle bydel.
Desuden er der gåafstand til børnehave, busforbindelser til de øvrige byer på Ærø samt kort afstand til friskolen.

Byggestilen er fra 60'erne - godt indrettet med blandt andet 4 værelser, så et godt familieh, hvor bolig kvadratmeter er godt udnyttet. Også velegnet til den "lille famile" med plads til sovende gæster - fx. når børnene kommer hjem fra fastlandet.

Alt i alt en velholdt og rummelig ejendom - optimalt udnyttet til det gode familieliv.


Entré med fordelingsgang til 4 værelser, stor vinkelstue med spiseplads, flisebelagt badeværelse med muret bruseniche samt spisekøkken, som vinterdage har lidt kig til vandet.

Fra køkken er der udgang til bryggers med bagudgang med stor areal med fliser.

Der er desuden en nem have med terrasse og 2 redskabshuse.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærøskøbing Vandværk.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dkÆRØSKØBING
Den næststørste by på Ærø er Ærøskøbing, som i folkemunde kaldes 'Eventyrbyen'.
Ærøskøbing er måske Danmarks smukkeste by, med de farverige, charmerende og velholdte huse i bymidten.
Og selv om Ærøskøbings historie er helt unik, så er byen ikke en museums-by. Nej, livet leves bag de smukke facader, de brolagte gader er fyldt med leben og der er et langt større udvalg af caféer, restauranter og spændende butikker, end man kunne forvente af en by med ca. 900 indbyggere.
Årshjulet er præget af de mange brudepar, der vælger byen som ramme for deres store dag og det er ikke usædvanligt at møde brudepar i flotteste skrud i gaderne.
I Ærøskøbing finder man øens friskole, Ærø Friskole. Området omkring Ærøskøbing er fredet - og ligeså unikt som byen er det - og man glædes sammen med de mange turister, der lægger vejen forbi - bl.a. over den perlerække af strandhuse, der ligger på Vesterstrand. Tvillingefærgerne MF Marstal og MF Ærøskøbing sejler næsten timedrift til Svendborg.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen.
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.