Kragnæsvej 4, 5960 Marstal

Sødt lille rødstensvilla i Kragnæs

Godt trukket tilbage fra stille vej - og blot ca 3,5km til Marstal By - ligger dette lille fine hus. Der er få hundrede meter til vandet og den lille havn samt kort afstand til sti området ved noret.

Indeholder:
Entré med indgang til sydvendt stue med mulighed for tilslutning af brændeovn til den bestående skorsten. Fra stue indgang til soveværelse samt pænt spisekøkken. Der er desuden baggang med fryser, nedgang af lem til lille kælder, trappe til 1 sal samt flisebelagt badeværelse med bruser. Fra baggang ligeledes udgang til den lille baghave. 1. sal er med kammer, værelse som ikke er tidssvarende og der er desuden delvis uudnyttet. loft.

Ejendommen er velegnet til den lille familie eller som fritidshus.

Ejendommen er opført i rødesten og med ældre cementstag. Grundlæggende et godt hus fra 1905.

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Lidt om Marstal:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bagere, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.