Strandstræde 11, 5960 Marstal

BYHUS TÆT VED HAVNEN - I SKIPPERBYEN MARSTAL

Flot og smuk bygning beliggende i den gamle bydel - med den gamle historiske havn for enden af vejen.
En havn med stor lang mole, bygget af tidligere Marstallere - og her kan man følge den travle færgehavn, lystbådehavn, "Det lille hav" og ca 1 km fra ejendommen ligger stranden ved "Eriks Hale"

Få skridt op af gaden og du befinder dig midt i gågaden - hvor der er indkøb, butikker og restauranter.

Ejendommen er rummelig - med blandt andet 4 soveværelser.

Udenoms areal er flisebelagt og bag læ-hegn kan der grilles på en dejlig sommerdag.

En stort hus - men samtidig "nemt" - som også kan anvendes som fritidsbolig.

Indeholder:
Entré med indgang til stor stue med godt udsyn til vejen. Fra stuen indgang til godt soveværelse med eget flisebelagt badeværelse med gulvvarme.
I den ene ende af stuen ved entré er der spiseplads - hvor der er indgang til køkkenet med bagudgang. Her er der også gæstetoilet.
Fra entré trappe til 1. salen med repos og 3 værelser.
Fra gården er der nedgang til fin kælder.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

OM MARSTAL
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen.
Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte 'snorrer', er vidner derpå. Langs havnen finder man et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder.
I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Og her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade.
Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

OM ÆRØ
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift. Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt. F.eks. lærer børn og unge hurtigt at bevæge sig rundt omkring på øen efter de forskellige tilbud.
De mange små netværk gør også livet nemmere - man er tæt på hinanden og er ikke så bange for at række ud. Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt? Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver lille by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at dét, der engang var normen i hele Danmark - at 'alt' var indenfor rækkevidde - stadig er virkelighed på Ærø.

Ja, sådan er ø-livet - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.