Havnevejen 5, 5985 Søby Ærø

BYHUS / FRITIDSHUS MED UDSIGT

Midt i hjertet af den lille havneby Søby på den nordlige del Ærø, ligger dette fine hus - med skøn udsigt til havnen og det sydfynske ø-hav.

Den perfekte beliggenhed er en af de mange træk ved denne ejendom. Med kun få hundrede meter til den livlige havn, hvor færgen sejler til både Faaborg og Fynshav, samt nærheden til lystbådehavnen, legepladsen, stranden, indkøbsmuligheder og restauranter, er alt hvad du behøver inden for rækkevidde.
Naboen er "Finns Bageri", hvor duften af friskbagt brød spreder sig og indbyder til hygge i baghaven.

Naturen er ligeledes nær og er en integreret del af hverdagen i området, og golfentusiaster vil glæde sig over at vide, at den flotte golfbane ved Skjoldnæs kun er et kort stykke væk, cirka 5 km fra ejendommen.

Et fint lille hus - som også kan anvendes som fritidsbolig.

Indeholder:
Indvendigt byder boligen på en indbydende entré, der fører ind i en lys og velholdt stue. Herfra åbner et smukt køkken sig, komplet med spiseplads, hvor du kan nyde udsigten over vandet og livet i haven hver dag.
Fra køkkenet er der adgang til et gangareal, der fører til soveværelset, et pænt flisebelagt badeværelse med bruser samt trappeopgang til førstesal.
Der er også direkte udgang til baghuset, der byder på et praktisk bryggers med vaskefaciliteter.
Første salen er endnu ikke uudnyttet, men for den rette køber er der utallige muligheder for at udvide med flere værelser eller en god opholdsstue, hvor man kan skabe en enestående panoramaudsigt over vandet og ø-havet.
Udenfor finder du et redskabsskur samt en lille, men hyggelige have med sydvendt terrasse, perfekt til afslapning og udendørs aktiviteter.
Et fint byhus nær alle Søby's herligheder
Bør Opleves.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

OM SØBY
Søby er med sine næsten 500 indbyggere måske Ærøs mindste by - men den ligger i absolut det rummeligste og mest varierede område på Ærø og har nok det allerstørste udviklingspotentiale hvad angår virksomheds- og turisme-projekter.
Samtidig huser Søby øens største og mest innovative arbejdsplads, Søby Værft, der både fungerer som reparationsværft og som laver nybygninger.
Af international interesse er el-færgen, Ellen, der vil være i stand til at sejle på længere strækninger end hidtil set i el- færgedrift. I Søby er der færge til Fynshav og Faaborg..
Vest for Søby ligger den lille landsby, Haven, samt øens golfbane, der har seaside view til tre sider og regnes for en af Europas bedst beliggende. Syd for Søby ligger naturområdet Vitsø.
Mod vest finder du øens kunsthøjskole, der har nationalt ry for at være adgangsfremmende til landets akademiske uddannelser. Lidt længere og du finder øens lille 'slot', herregården Søbygaard, med egen voldgrav og vindebro, centrum for kulturelle arrangementer og familie-aktiviteter for både øboerne selv, såvel som for turister og lejrskoler.

OM ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet- restauranter.
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang - dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv - så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde.
Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.