Strandstræde 21, 5960 Marstal

FRITIDSHUS / HELÅRSHUS MED SYDVENDT GÅRDHAVE

Mærk historiens vingesus, det "friske havskum" og den karakteristiske skipperstemning, så snart du går i land på Ærø, Marstal.
Her havner du midt i et unikt miljø, der er kendetegnet ved de mange små, fine byhuse, de gamle stræder med caféer, ishuse og specialforretninger for ej at forglemme gåafstand ned til den hyggelige færgehavn, der er centrum for mange års søfart og sejlads.

Med alt dette helt tæt ved jeres hoveddør kan I nu blive de nye ejere af dette stemningsfulde hus - flot renoveret og med dejlig sydvendt ugeneret gårdhave miljø.

Ejendommen kan anvendes som fritidsbolig.

Det perfekte fritidshus - også anvendeligt til den "lille familie"

Strandstræde 21 byder Velkommen ind , - med indgang direkte til nyere køkken / alrum .
Ved indgang er der trappe til 1. sal med 2 gode værelser.
Fra alrum/køkken er der indgang til flisebelagt badeværelse med muret bruseniche og gulvvarme.
Fra Alrum/køkken endvidere udgang til den sydvendte gårdhave.

Et nemt lille hus at holde - perfekt som feriebolig og ikke mindst godt indrettet.

Der er tilsluttet elvarme og vand fra Ærø vand. (Elvarme, varmepumpe)

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

MARSTAL OG OPLAND
Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte 'snorrer', er vidner derpå.
Langs havnen finder du et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder.
I Marstal har vi et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade.
Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side

ÆRØ-LIV
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen.
Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt. F.eks. lærer børn og unge hurtigt at bevæge sig rundt omkring på øen efter de forskellige tilbud. Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt?

Jo - en ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet restauranter.
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde.
Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.