Nederste Midtmarksvej 9, 5960 Marstal

VILLA VED SKOV OG NATUR - OG MED FANTASTISK UDSIGT

Godt familiehus i udkanten af Marstal, som også kan fungere som feriebolig, med en særdeles attraktiv beliggenhed.

Du har det hele omkring dig En enestående udsigt over vandet - som kan nydes fra det meste af grunden og de fleste rum i huset.

Stranden ved "Lisbethkær" med de små badehuse ligger ca. 100m fra ejendommen. Skoven er nabo og sti fører til havneområdet i Marstal, "Det lille hav", stranden ved Eriks Hale og alt er i kort afstand til Marstals øvrige herligheder.
Med en kort afstand til skipperbyen Marstal er der nem adgang til indkøbsmuligheder, handelsliv, cafeér og skoler, samt andre lokale herligheder.

Ejendommen er godt velholdt med en hyggelig atmosfære og råder over et boligareal på 206 m2, som er fordelt over to plan.
Boligen fremstår pænt og har i tiden gennemgået løbende renoveringer, herunder et nyt tag i 2003 samt en modernisering af køkkenet i 2014.

Der er garage / værksteds bygning - og en dejlig grund med buske, blomster og frugttræer.

Ejendommen er en skøn helårsbolig - Som kan også anvendes som fritidsbolig

ET SKØNT HJEM - SOM BØR SES

Indeholder:
I stueplan er der baghus med bryggers/grovkøkken, med adgang til et udhus med ekstra opbevaringsplads.

Det hyggelige svane køkken, installeret i 2014, har en åben forbindelse til stuen, der inkluderer en spiseplads og en brændeovn.
Fra køkkenet er endvidere adgang til et lille viktualierum samt entréen, der leder dig ud til det ene af boligens badeværelser.
Via køkkenet er også indgang til et godt soveværelse med indbyggede skabe, samt eget badeværelse med bruseniche.
Værd at bemærke, er den betagende havudsigt, der kan nydes både fra stuen og soveværelset.

En trappe i køkkenet fører dig videre op til førstesalen, der præsenterer en lys opholdsstue med kvist og en fantastisk havudsigt over stranden ved "Lisbethkær".
Yderligere er førstesalen indrettet med to gode værelser, hvor det ene er indrettet som kontor.

Ejendommen råder også over en dejlig grund, der omfatter en fin have samt hyggelige terrasser og en praktisk køkkenhave.

Derudover er der et brændeskur, redskabshus, og et velplejet udhus med garage, opført i 2012. Garagen er flot indrettet med en lille udestue og et værksted.
Herudover har bygningen solceller installeret på taget, hvilket bidrager til ejendommens bæredygtighed.
Alt i alt finder I her en præsentabel villa med nogle gode rammer nær naturen. Ideel til familien eller parret der søger god plads.

Kontakt os for en fremvisning, så du personligt kan opleve, hvad dette dejlige hjem kan byde på.
BØR SES.


Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk


OM MARSTAL
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen. Marstals historie oser af saltvand og tjære.
Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte 'snorrer', er vidner derpå.
Langs havnen finder man et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder.
I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Og her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade.
Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen.
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde.
Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.