Pilevænget 12, 5960 Marstal

INDFLYTNINGSKLART PARCELHUS I ROLIGE OMGIVELSER

Her har du muligheden for at erhverve en nemt 1-plansvilla, som er beliggende i et roligt og familievenligt område, der byder på et godt naboskab og en skøn atmosfære.
Denne ejendom er det perfekte sted for dig, der ønsker at bo i rolige omgivelser med kort afstand til Marstals charmerende centrum med gågade og indkøbsmuligheder samt skole og børnehave.
Samtidig har du også vandet lige rundt om hjørnet med bådophaler plads og badebro, samt kort afstand til det hyggelige havnemiljø med færgeforbindelse til Langeland.
Ejendommen breder sig ud over en 714m2 grund, hvor du har egen indkørsel, der leder dig ind til dette skønne sted.
Boligen byder på en hyggelig og veldisponeret planløsning, samt en dejlig, solrig sydvendt have med et drivhus og lille terrasse, hvor du kan nyde de skønne sommerdage og aftener

En hyggelig familievilla i et populært område.

Indeholder:
Entré med adgang til et funktionelt køkken med skabsplads. Lys og rummelig stue med udgang til terrassen. Boligen rummer desuden to gode værelser, der giver plads til familie, gæster eller hobbyrum.
Det pæne badeværelse er praktisk indrettet, og der er også et bryggers med vaskefaciliteter og direkte adgang til haven.

Haven er solrig og anlagt med et godt græsareal og et drivhus samt en flisebelagt terrasse. Her finder du også en overdækning med et redskabshus med plads til havemøbler, redskaber mv.
Kort sagt, Pilevænget 12 er det ideelle hjem for dig, der søger en kombination af komfortabelt byliv samt en afslappende atmosfære tæt på vandet. Ideel til parret, den lille familie - eller som fritidshus.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø forsyning.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand.
Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere.
Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen.
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde.
Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.