Tranderupgade 53, 5970 Ærøskøbing

SPÆNDENDE VILLA / FRITIDSLANDBRUG I HYGGELIG LANDSBY

Godt beliggende i den hyggelige landsby "Tranderup" på MidtÆrø, finder I denne smukke, velholdte og indflytningsklare bolig på 269m2.
Ejendommen er omgivet af godt 2 hektar jord, hvilket giver dig mulighed for at nyde livet med masser af plads, naturens skønhed samt muligheden for at have mindre dyrehold.

Boligen fremstår særdeles stemningsfuldt, velholdt samt velindrettet og med masser af plads. I de seneste år er der foretaget større forbedringer, herunder en del energirenoveringer bl.a.installationen af en luft-til-vand varmepumpe, isolering og ventilation af kælder samt totalrenovering af værelser i stuetagen , hvor ydermurene indvendigt er efterisoleret .

Derudover er der foretaget kloakreparationer og drænlag på gårdspladsen, samt etableret nyt værksted og "grovbryggers" med garderobe i "ladebygningen.".
Der er desuden 6 KWh solceller på maskinhuset , hvilket i kombination med luft til vand varmepumpen giver en særdeles fornuftig varmeøkonomi.

Tranderup er en hyggelig landsby, hvor der flere gange årligt arrangeres sociale sammenkomster og samtidig har god beliggenhed med ca 5km fra Ærøskøbing , der er gåafstand til legeplads, købmand "Viking", kro og kirke samt gode gratis busforbindelser.

Du kan let nå Østersøen ved "Vittenslænge" og det smukke naturområde ved Voderup klinter samt den dejlige badestrand ved Borgnæs, der er udstyret med en badebro og bådophalingsplads.

En flot ejendom som er velegnet til helårsbeboelse eller som fritidsbolig.

Indeholder:
Fra den hyggelige gårdsplads er der via den blå karakteristiske " Ærø- dør " adgang til boligen.

Stueplan byder på en indbydende entré med trappeopgang til førstesal og adgang til et charmerende køkken, der er indrettet i landlig stil med spiseplads.
Via køkkenet er der åben forbindelse til den store lyse og flotte stue, hvor der er også er installeret en brændeovn. Stuen er rummelig indrettet, så her er rigeligt af plads til et stort sofaarrangement samt spiseafdelingen. Fra stuen er der adgang til terrassen og sydvendt ugeneret have.

I stueplan finder du et praktisk bryggers med vaskesøjle og walk-in closet - der også sagtens kan anvendes som et lille kontor.
Herfra er der endvidere adgang til to gode værelser , hvoraf det ene værelse er gennemrenoveret i 2021/2022, med bl.a . isolering af ydermure, nyt loft og gulve samt ekstra radiator .

Kælderen er blevet renoveret i 2021/2022 med nye søjler, isolering og ventilation.
Førstesalen er rummelig med to store reposer, der indeholder et pulterkammer. Herfra har du adgang til 3 gode værelser og et gæstetoilet. Derudover er der et uudnyttet loftsrum, der kan bruges som opholdsstue, hobbyrum eller efter eget ønske.

Til ejendommen hører flere gode tilbygninger, der giver masser af plads til værksted, opbevaring af traktorer, haveredskaber og mere. Der er mulighed for at holde mindre dyr.

Denne ejendom er ideel for dem, der søger en kombination af landlig skønhed, praktiske bekvemmeligheder og plads til at udforske forskellige aktiviteter på Ærø.

Der er varmepumpe, solcelleanlæg, brændeovn samt tilsluttet vand fra Ærøskøbing vandværk.

Energimærke , tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk


ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

MIDT-ØEN
Ærø er ikke en flad ø - sammenlignes ofte med en hval-ryg - og på toppen af 'ryggen' finder du midt-øen, med en hel stribe af større, velfungerende landsbyer: Olde, Tranderup, med Ærøs efterskole, Vindeballe, med egen kro, Bregninge, med kulturhus og populære
overnatningssteder. Bevæger du dig i sydvestlig retning, finder du Lille Rise, Dunkær og Store Rise, hvor øens elskede bryggeri ligger. Tæt på ligger øens måske mest populære natur-turistmål, Voderup Klint - her opleves naturen mere overvældende og kystlinjen mere dramatisk med rullesten og strande med diger, bølger og kæmpevindmøller, der forsyner øen med vindenergi; i umiddelbar nærhed, den hyggelige landsby, Voderup.


ÆRØSKØBING
Den næststørste by på Ærø er Ærøskøbing, som i folkemunde kaldes 'Eventyrbyen'.
Ærøskøbing er måske Danmarks smukkeste by, med de farverige, charmerende og velholdte huse i bymidten. Og selv om Ærøskøbings historie er helt unik, så er byen ikke en museums-by. Nej, livet leves bag de smukke facader, de brolagte gader er fyldt med leben og der er et langt større udvalg af caféer, restauranter og spændende butikker, end man kunne forvente af en by med ca. 900 indbyggere. Årshjulet er præget af de mange brudepar, der vælger byen som ramme for deres store dag og det er ikke usædvanligt at møde brudepar i flotteste skrud i gaderne. I Ærøskøbing finder man øens friskole, Ærø Friskole. Området omkring Ærøskøbing er fredet - og ligeså unikt som byen er det - og man glædes sammen med de mange turister, der lægger vejen forbi - bl.a. over den perlerække af strandhuse, der ligger på Vesterstrand. Tvillingefærgerne MF Marstal og MF Ærøskøbing sejler næsten timedrift til Svendborg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.