Reberbanen 13, 5960 Marstal

BYHUS- / FERIEBOLIG i Marstal

I udkanten af den gamle bydel i Marstal, ligger dette byhus.

Ejendommen fremstår både inde- og ude i meget pæn stand. Hyggeligt indrettet og med udgang til sydvendt ugenert terrasse samt lille have.

Rundt svinget er der ca. 50 m gåafstand til gågaden med butikker, hyggelig cafeér og restaurenter. Ligeledes er der kort afstand til MIF med udendørs fitness, padel - og boldbane samt stranden ved Eriks hale.

En fin helårsbolig til den "lille" famlie - men er også anvendelig som feriebolig.

Indeholder:
Fra gaden er der indgang til entré med trappeopgang til førstesal.
Boligen byder endvidere på et hyggeligt køkken med spiseplads og åben forbindelse til stue. Fra køkken er der desuden udgang til flisebelagt terrasse og lille have.
Herfra bevæger du videre ud i baghuset med bryggers og vaskesøjle, nedgang til kælder samt indgang til et lyst badeværelse med bruseniche.

Førstesalen er fuldt udnyttet og byder på et repos og to værelser.

Fra gaden er der også en slippe der fører om til den lille, sydvendte og lukkede have med terrasse.

Et hyggeligt hjem med flere anvendelsesmuligheder. Bestemt et besøg værd.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø Forsyning.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk


OM OMMEL:
Denne ejendom ligger i Ommel By, som er en lille landsby i naturskønt område. Allerede når du kører ud af Marstal By mod Ommel - vil du nyde den flotte udsigt ud over øhavet - med "Fynsland" i baggrunden. Desværre bliver denne udsigtsfornøjelse meget kort - for du er hurtigt i Ommel (kun 3 km), hvor ejendommen ligger. Forsætter du videre forbi Ommel - fortsætter også naturoplevelserne - mod Ommelshoved, som er turen værd. 2 havne - henholdsvis "Kleven Havn" og "Strandbyens Havn" ligger bare få hundrede meter derfra.


OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.


ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.