Skovgyden 6, 5960 Marstal

HYGGELIGT OG GODT INDRETTET HELÅRS-/FRITIDSHUS

I en af Marstal's små idylliske gader, ser du i bybilledet dette charmerende byhus i to plan.

Ejendommen har en god og central beliggendhed, hvor du har Superbrugsen og gågaden lige rundt hjørnet.

Små 100 meter herfra finder du havnen med udsigt til Langeland og holmene samt færgeforbindelse til Rudkøbing. Det er også her fiskerbådene kommer ind med dagens fangst, og her de store skonnerter slår et smut forbi på deres vej rundt i det danske farvand.

Forsætter du ud langs Havnegade kommer man forbi den skønne og velbesøgte lystbådehavn, og videre ud til 'Erik Hale', som er en velbesøgt sandstrand med det store, åbne hav til den ene side og 'det lille hav' til den anden side. Et ideelt sted for windsurfere, kajakroere, SUP-Board, optimistjoller eller de små poder i deres gummibåde.

Et godt byhus med alt inden for kort afstand.


Indeholder: Fra gaden er der indgang til entré med trappe til 1. sal. Herfra er der indgang til hyggelig opholdsstue med åben forbindelse med spisestue / alrum. Der er fra entré også adgang til et rummeligt soveværelse. Både fra køkken og soveværelse er der adgang til badeværelset.

På førstesalen er der et stort opholdsrum, som kan benyttes til soveværelse, opholdstue, kontor eller lignende. Udover det er der yderlige et værelse.

Fra køkken er der udgang til en hyggelig flisebelagt og overdækket terrasse, samt en skøn have med både flise- og græsareal. I forlængelse af den overdækkede terrasse er der en bygning, som er indrettet til et pænt bryggers. I haven er der også et lille redskabsskur.

Et hyggeligt og charmerende byhus i Marstal! Bør ses.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk


OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.