Vester Bregninge 14, 5970 Ærøskøbing

HYGGELIGT BYHUS/ FRITIDSHUS

SÅ ER DET NU - 2. matrikler i den "Blomstrende landsby".
Her får du en både en rummelig og hyggelig bolig - samt godt beliggende værksted / "Den gamle smedje" i Bregninge. Det hele til en meget fordelagtig pris.

I den lille landsby Bregninge - også kaldet "Den Blomstrende Landsby", søger denne hyggelige ejendom nye ejere. Fra ejendommen er der ca. 5 km til Søby By og ca. 10 km til Ærøskøbing By. I begge byer er der gode indkøbsmuligheder mm - samt færgeforbindelse til hhv. Fynshav og Svendborg.

Rundt hjørnet ligger - et naturskønt område, som byder på smukke bugtede marker, strand og ikke mindst fantastisk udsigt over Ø-havet. Der er desuden kort afstand til strand ved Østersøen.

En ejendom anvendelig både som helårshus og som fritidshus.


Huset på de godt 150m2 og fremstår indflytningsklart og indbo kan medforhandles.

Stue etagen indeholder:
Indgangsparti med de klassiske ærø dobbelt døre samt indgang fra haven. Pænt badeværelse med kar/brus og trappe til 1 sal. Dejligt hyggeligt køkken med spiseplads, 2 hyggelige stuer samt dejligt soveværelse. 2 lyse viktualierum samt baghus.

Alle rum med fritlagte bjælker. Lofthøjde - Køkken - 197cm / 172 cm under bjælke. Lofthøjde - stue: 202cm / 182 cm under bjælke.

På 1 sal finder du lyst toiletrum med toilet samt vaskemøbel, samt et te-køkken. Herudover et stort dejligt lyst rum der evt kan deles op. Her er også fritlagte bjælker overalt. Udenfor mellem de 2 bygninger er der flere dejlige hyggekroge samt små lukkede haver.

Værkstedet er på ca 80 kvm består af garagen hvor der er grav og plads til 2 biler. Glasparti med dør ind til den gamle smedje der fremstår rigtig hyggelig og rummer god plads til både erhverv eller hobby. Her sidder også nyere eltavle.
Værkstedet er ligeledes gennemgået med bla ny rygning på taget. Foran de 2 matrikler finder du Bregninge kirke og bagved ligger der marker lige så langt øjet rækker.

En ejendom der fremstår indflytnings klar og egner sig til mange formål. Helårsbeboelse eller fritidshus,atelier, værksted eller lign.

Der er oliefyr (ikke tilsluttet - virker ikke), og der er varmepumpe (luft/luft).
Der er tilsluttet vand fra Bregninge Vandværk.
Der er el-varme samt installeret en varmepumpe

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Lidt om Bregninge:
Bregninge blev kåret som Danmarks første "Blomstrende Landsby" en betegnelse for en by i udvikling.
Byen får et flag med en blomst på hvid bund og betegner det grundlæggende niveau for en landsby i udvikling. Landsbyen kan herefter kvalificere sig til at få 5 blomster på flaget. Det kræver en meget aktiv og dynamisk udvikling af mange forskellige parametre på landsbybeboernes egne præmisser og lokalindsigt. Kriterierne er bl.a. indblik, udsyn, netværk og foreningsliv.

OM SØBY:
Søby ligger i den nordlige ende af Ærø, og har færgeforbindelse til Als og til Faaborg/Fyn.
Søby har bl.a. supermarked, bager og godt spisested. Naturen er nær. Vitsø med dæmningen ved Østersøen, Golfbanen næsten som "nabo". Havnen med aktivitet fra fiskebåde og lystsejlere. Stranden ligger lige ved siden af lystbådhavnen. Så det hele er i meget nær afstand.

ÆRØSKØBING
Den næststørste by på Ærø er Ærøskøbing, som i folkemunde kaldes 'Eventyrbyen'.
Ærøskøbing er måske Danmarks smukkeste by, med de farverige, charmerende og velholdte huse i bymidten. Og selv om Ærøskøbings historie er helt unik, så er byen ikke en museums-by. Nej, livet leves bag de smukke facader, de brolagte gader er fyldt med leben og der er et langt større udvalg af caféer, restauranter og spændende butikker, end man kunne forvente af en by med ca. 900 indbyggere. Årshjulet er præget af de mange brudepar, der vælger byen som ramme for deres store dag og det er ikke usædvanligt at møde brudepar i flotteste skrud i gaderne. I Ærøskøbing finder man øens friskole, Ærø Friskole. Området omkring Ærøskøbing er fredet - og ligeså unikt som byen er det - og man glædes sammen med de mange turister, der lægger vejen forbi - bl.a. over den perlerække af strandhuse, der ligger på Vesterstrand. Tvillingefærgerne MF Marstal og MF Ærøskøbing sejler næsten timedrift til Svendborg.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.