Strandvejen 1, Ærøskøbing, 5970 Ærøskøbing

STRANDVEJSVILLA MED FLOT HAVUDSIGT

Ved Strandvejen 1 venter jer her en skøn villa beliggende i historiske Ærøskøbing - der også er kendt under navnet "Eventyrsbyen".

Boligen byder på en velindrettet planløsning samt en kælder med mange gode kvadratmeter. Ejendommen blev opført tilbage i 1943 og har sin egen indkørsel med en praktisk garage, der tilbyder nem parkering og bekvemmelighed.

Beliggenheden er ideel med kort afstand til den smukke Vesterstrand, hvor en badebro og flotte strandhuse byder på fantastiske bademuligheder.

Samtidig er det blot få skridt til indkøbsmuligheder og færgeforbindelsen, hvilket gør det nemt at komme rundt.
For de yngste familiemedlemmer er der også kort afstand til både børnehave og friskole, hvilket gør dette hjem til en oplagt mulighed for en familie.
En spændende villa med muligheder.

Indeholder:
Villaen er opført i rødmursten, hvilket giver den en charmerende og klassisk facade.
Indenfor byder boligen på en indbydende entré med en trappe, der fører ned til kælderen samt op til førstesalen.Fra gangen er der adgang til et pænt køkken med en hyggelig spisekrog.

Den rummelige stue er indrettet med en brændeovn, som skaber en hyggelig atmosfære, og fra stuen kan man nyde en flot udsigt over øhavet og lystbådehavnen.
I stuen er der også spiseplads, hvor familien kan samles til måltidern. Derudover rummer boligen i stueplan et soveværelse med skabsplads og et flisebelagt badeværelse med både kar- og brusebad.

På førstesalen finder du en repos med indgang til et mindre soveværelse samt et stort soveværelse, hvor man kan vågne op til en fantastisk havudsigt.
Der er også et badeværelse på denne etage, der er udstyret med et spabad for ekstra forkælelse og afslapning.

Kælderen er fuldt udnyttet og byder på flere disponible rum, der er ideelle til værksted, hobbyaktiviteter og vaskerum, hvilket gør det til et praktisk og funktionelt rum.

Udenfor villaen er der en fin have med velplejede blomsterbede, der tilføjer farver og liv til omgivelserne.

Dette hjem på Strandvejen 1 byder på en skøn kombination af moderne bekvemmeligheder, charme og en fantastisk udsigt over øhavet med en beliggenhed tæt på natur, skole og indkøbsmuligheder.
Alt i alt en hyggelig villa nær alle Ærøskøbings herligheder - Bør ses!

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærøskøbing vandværk.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

ÆRØSKØBING
Den næststørste by på Ærø er Ærøskøbing, som i folkemunde kaldes 'Eventyrbyen'.
Ærøskøbing er måske Danmarks smukkeste by, med de farverige, charmerende og velholdte huse i bymidten.
Og selv om Ærøskøbings historie er helt unik, så er byen ikke en museums-by. Nej, livet leves bag de smukke facader, de brolagte gader er fyldt med leben og der er et langt større udvalg af caféer, restauranter og spændende butikker, end man kunne forvente af en by med ca. 900 indbyggere.
Årshjulet er præget af de mange brudepar, der vælger byen som ramme for deres store dag og det er ikke usædvanligt at møde brudepar i flotteste skrud i gaderne.
I Ærøskøbing finder man øens friskole, Ærø Friskole. Området omkring Ærøskøbing er fredet - og ligeså unikt som byen er det - og man glædes sammen med de mange turister, der lægger vejen forbi - bl.a. over den perlerække af strandhuse, der ligger på Vesterstrand.
Tvillingefærgerne MF Marstal og MF Ærøskøbing sejler næsten timedrift til Svendborg.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen.
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde.
Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.