Snorløkke 7, 5985 Søby Ærø

Hist, hvor vejen slår en bugt - ligger der et hus så smukt... og med UDSIGT

Står du på trappestenen på Snorløkke 7 og skuer ud over øhavet, med Drejø lige for og Fyn lidt længere væk, så får du nemt en fornemmelse af, at du befinder dig langt væk fra alting.
Alt ånder fred og den landlige idyl er til at tage og føle på.

Og dog er du i forhold til Søby og Ærøskøbing - begge med færgeforbindelser til fastlandet - blot 17 minutter væk i bil. Og blot 25 minutter fra Ærøs største by, Marstal.

Ærøs nok mest harmoniske og velfungerende lille landsby, Skovby, ligger 1,4 kilometer væk. Her er både sammenhold, kulturliv, årlige aktiviteter og en af øens mest populære børnehaver, Pippihuset. en gratis bus - som forbinder hele Ærø - kører igennem Skovby stort set hver time. en folkekære Øhavssti ligger tæt ved, såvel som Cykelrute N8.

Huset fremstår både ude og inde i pæn stand og er renoveret i perioden 2013-2022 - og fra 1. sal fantastisk udsigt over ø-havet.

ET RIGTIG GODT HELÅRS- / FRITIDSHUS - SOM BØR SES

Jo, vi er så tæt på ugenert natur og rekreativt område som vi kan komme, her på Snorløkke 7. Med udsigt til åben mark og hav foran huset og kuperet terræn bagtil, hvor også husets have ligger.

Den lille have er idyllisk - med blomster og frugttræer og andet spændende.

Når du træder ind i huset, lægger du straks mærke til, at huset er smukt istandsat af dygtige håndværkere. Der er en smagfuld blanding af nyt og gammelt, du finder al moderne komfort, samtidig med at en lang række charmerende, originale detaljer er bevaret - som f.eks døre og lofter - og nænsomt renoveret efter gamle håndværkstraditioner.

Indeholder:
Hovedindgangen fører ind i en lille entré med trappe til 1. sal med stue - med fantastisk udsigt til Ø-havet.
Entréen har også indgang til husets charmerende køkken renoveret i 2022. Køkkenet fører ud til et forholdsvis stort og praktisk bryggers, med klinkegulv, vask, bordplads, vaske- og tørremaskine, samt plads til overtøj og sko.
I gulvet finder du luge/lem til lille kælder.
I bryggerset er der adgang til husets nyrenoveredede badeværelse fra 2022 med toilet, håndvask bruser, og guvlvvarme.
Bryggerset har derudover udgang til brostensbelagt gårdsplads, hvor udhuset ligger med få meters afstand.
Fra køkkenet er der dør til stemningsfuld spisestue med rigeligt plads til spisekrog. Gulvet er plankegulv, der tilfører spisestuen en lun atmosfære.
Det er i spisestuen at du finder døren til et lille soveværelse med vestvendt vindue. Spisestuen leder endvidere ud til den store terrasse og haven. For enden af spisestuen er der dobbelt glasdør / ensuite til stue. Denne stue føles stor og lys, med godt lysindfald ud til haven igennem hyggelige sprossevinduer og mod havudsigten med et stort sprosset vinduesparti, der sammen med de smukt malede lofter og det rå trægulv giver stuen en helt unik og luftig følelse.

Midt i rummet befinder husets anden træpilleovn sig.
Fra stuen er der adgang til to nyrenoveredede soveværelser fra 2022 - det ene anvendt til stort walk-in-closet.

1 salen er indrettet i 2019-2020 med stue og en uudnyttet del. Udsigten er helt enestående, da der er lavet 2 kviste, en stor med enestående smuk udsigt over øhavet året rundt, samt kvist med udsigt til marker.
Der er mulighed for at lave et eller flere værelser.
Skorstenen giver mulighed for at anlægge brændeovn stort set midt i rummet - dét, der sagtens kan blive familierum med plads til en lang række aktiviteter.


Der er mange muligheder for løbe-, cykel- og gåture - ikke mindst turen til det nærliggende vand - til den tilgængelige kystlinje, der inviterer til både havørredfiskeri og badning; eller den lange vandretur på stierne i øens mest varierede terræn.


Der er el-varme, luft/luft varmepumper, 2 stk. træpilleovne (fra 2021 og 2022) samt vand fra Søby Vandværk.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


Lidt om Søby:
Søby ligger i den nordlige ende af Ærø, og har færgeforbindelse til Als og til Faaborg/Fyn.
Søby har bl.a. supermarked, bager og godt spisested. Naturen er nær. Vitsø med dæmningen ved Østersøen, Golfbanen næsten som "nabo". Havnen med aktivitet fra fiskebåde og lystsejlere. Stranden ligger lige ved siden af lystbådhavnen. Så det hele er i meget nær afstand.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.