Søvænget 7, Ærøskøbing, 5970 Ærøskøbing

PARCELHUS I ÆRØSKØBING

Godt beliggende på Søvænget - med lystbådhavnen for enden af vejen, og med gåafstand til strand, indkøb, færge og Ærøskøbings øvrige herligheder.

Ejendommen er rummelig med god planløsning - og har garage, redskabshus samt drivhus i baghaven.

Der er er flisebelagt ugenert terrasse, flot forhave med blomster og buske samt baghave med køkkenhave.

GODT BELIGGENDE PARCELHUS


Der er tale om en rummelig ejendom som indeholder:

Entré, spændende gangareal med indgang til flisebelagt badeværelse med gulvvarme, 2 gode værelser, samt indgang til forholdsvis stor stue og rummeligt køkken med rigtig god spiseplads.
Fra køkken er der direkte udgang til sydvendt terrasse.
Desuden er der gæstetoilet samt bryggers, hvor der også er udgang til den skønne have.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærøskøbing Vandværk


Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk


ÆRØSKØBING
Den næststørste by på Ærø er Ærøskøbing, som i folkemunde kaldes 'Eventyrbyen'.
Ærøskøbing er måske Danmarks smukkeste by, med de farverige, charmerende og velholdte huse i bymidten.
Og selv om Ærøskøbings historie er helt unik, så er byen ikke en museums-by. Nej, livet leves bag de smukke facader, de brolagte gader er fyldt med leben og der er et langt større udvalg af caféer, restauranter og spændende butikker, end man kunne forvente af en by med ca. 900 indbyggere.
Årshjulet er præget af de mange brudepar, der vælger byen som ramme for deres store dag og det er ikke usædvanligt at møde brudepar i flotteste skrud i gaderne.
I Ærøskøbing finder man øens friskole, Ærø Friskole. Området omkring Ærøskøbing er fredet - og ligeså unikt som byen er det - og man glædes sammen med de mange turister, der lægger vejen forbi - bl.a. over den perlerække af strandhuse, der ligger på Vesterstrand.
Tvillingefærgerne MF Marstal og MF Ærøskøbing sejler næsten timedrift til Svendborg.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.

På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen.
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.