H C Christensensvej 9, 5960 Marstal

VILLA MED UDSIGT - "ET STENKAST FRA VANDET"

Her finder I "Strandlyst" En spændende, herskabelig og renoveret villa - godt beliggende i "Skipperbyen", nær havn, strand og Marstals øvrige herligheder.

Ejendommen præsenterer sig godt i anden række - "højt beliggende" - således at der er flot udsigt til vandet, trods de foranliggende ejendomme.

En rummelig ejendom - gennemgribende renoveret i perioden 2013-2016, med bl.a. tag og indretning på førstesal fra 2013. Planløsning er spændende, og udendørs kan solen nydes fra træterrasse ved køkken og muret altan/tagterrasse på førstesal.

Der er udsigt fra alle etager - selv fra kælderetagen, hvor der er mulighed for indretning af yderligere opholdsrum. ~


EN SPÆNDENDE VILLA - SOM OGSÅ KAN ANVENDES SOM FRITIDSBOLIG


Ejendommen indeholder:

Stueplan:

Entré, flisebelagt badeværelse fra 2014 - med muret bruseniche og gulvvarme. Fra entre er der trappe til 1. sal samt indgang til stort køkken fra 2013 med brændeovn. Via køkken er der indgang til 2 stuer, som vender ud mod vandet. Fra køkken er der endvidere udgang til en solrig træterrasse. Der er i stueplan desuden trægulve og flotte lofter. Fra entré er der også adgang til et værelse, som er ideelt til kontor. Gangareal til solrig og ugenert baghave samt trappe ned til kælderetagen.


1. sal:
Gennemgribende renoveret i 2013 - med 3 gode værelser - alle med udsigt til vandet. Det største værelse har Velux altan mod vandet, mens andet værelse har udgang til stor solrig tagterrasse. En god løsning kunne være at forbinde træterrasse ved køkkenet med tagterrassen på 1. sal, så man får bedre udnyttelse / brug af tagterrassen, hvorfra der er en fantastisk udsigt over både byen og vandet.


Kælder etage:
Der er fuld kælder med stort opholdsrum, værksted og lille bryggers~ og husets andet badeværelse, renoveret i 2013 med gulvvarme og vaskefaciliteter. Der er direkte udgang til den store forhave med havehus - og bemærk, at der også fra kælderetage er udsigt.


Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø Forsyning.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk


OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.