Vestergade 11, Marstal, 5960 Marstal

BYHUS TÆT PÅ MARSTAL CENTRUM

I det hyggelige hjørne af Vestergade finder I dette charmerende byhus, godt beliggende nær Marstal bymidte og idrætsanlægget ved Marstal Idrætsforening, hvor der også er padel board baner. Ligeledes er der kort gåafstand til det hyggelige havnemiljø og den gode badestrand ved Eriks hale.
Ejendommen præsenterer sig smukt i gadebilledet og har dejlig sydvendt lukket have.

Boligen er blevet renoveret, bl.a med pænt køkken, vinduer og døre. Indenfor er rumfordelingen god - god atmosfære, højt til loftet - og fremhæves skal den hyggelige stue, som har flotte synlige trægulve og store viinduer med godt lysindfald.
Et hyggeligt byhus som er velegnet til både helårs- og fritidsbolig.


Indeholder: Entré med adgang til den pæne og lyse stue. Stuen er indrettet med en spisestue, der via franskedøre fører dig ind til dagligstuen, hvor der er plads til sofaarrangment.
Fra entré er der endvidere indgang til stort værelse med dør ud til sydvendt have. Muligheden for at lave terrasse fra soveværelset ud til haven vil være oplagt.
Der er fint køkken med lem til lille kælder og trappeopgang til førstesalen. Via køkken er der desuden udgang til baghuset, der er indrettet med flisebelagt badeværelse med badekar og med gulvvarme, samt et disponibelt rum med vaskefaciliteter og plads til cykler osv. Herfra er der ligeledes udgang til haven.
Førstesalen er delvist udnyttet og trænger til en opfrisker. Her er der et repos og to værelser - begge med skråvægge.

I det store værelse mod øst er der udgang til en lille altan, hvorfra du har havkig og udsyn til Marstal by.

Et byhus med potentiale - tæt på alt.


Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø forsyning.
Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.

På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen.

Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.