Kongensgade 8, 5960 Marstal

BYHUS / FRITIDSHUS MED SOLRIG GÅRDHAVE

Idyllisk byhus med god og central beliggenhed med "få skridt" til havnen og få hundrede meter til indkøb, gågaden og stranden ved Eriks Hale. Ja - det hele er i gåafstand.

Ejendommen er i de seneste år blevet moderniseret, så den i dag fremstår i pæn stand - både inde og ude. Blandt andet er der lavet køkken/alrum, kloak, installationer samt lagt nye gulve.
Baggården har en dejlig og solrig gårdhave med udgang og carport ud til Enighedstræde.

Et dejligt hus, som oplagt kan benyttes til fritidshus.

Inderholder:

Ejendommen er rummelig og velindrettet - og der er adgang til huset både direkte fra gaden og via slippe til gårdhaven.
Sidstnævnte vil være den naturlige indgang at benytte.

Herfra er der adgang til et lille værelse som nemt kunne indrettes som kontor eller lille gæsteværelse. Via værelset er der åben forbindelse til det flotte køkken/alrum, hvor der er fin spisesplads og god skabsplads.

Fra køkkenet fortsætter man videre ind i den hyggelige dagligstue. Stuen vender ud mod gaden, og herfra der udgang til en lille entre samt adgang til et lyst og pænt badeværelse med bruseniche.
I entré er der endvidere nedgang til en lille kælder, hvor der er en nyere varmtvandsbeholder.

I stuen er der ligeledes trappeopgang til førstesalen, som er fuldt udnyttet og inddelt i et stort åbent rum, hvilket giver mulighed for i alt 6 sovepladser i huset.

På førstesalen er der desuden en hyggelig atmosfære med synlige, flotte træbjælker, skrå vægge og en anderledes inddeling.
Værd at bemærke er skunken i det ene hjørne, som er udnyttet og indrettet som et lille "walk in closet".

Gårdhaven er solrig og med god plads - og som nævnt udgang til egen carport, hvilket er sjældent for et byhus i Marstal.

Alt i alt finder I her et spændende byhus / fritidshus

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk


OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand.
Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere.
Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.

På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen.
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.