Søbakkevej 20, 5985 Søby Ærø

HYGGELIGT BYHUS I SØBY

Ved Søbakkevej 20 byder vi velkommen til dette stemningsfulde byhus.

Ejendommen er beliggende med kort gåafstand til Søby's hyggelige havnemiljø med restaurant, lystbådehavn, badestrand, og færgeforbindelse til Fyn og Als, samt gratis busfobindelse til resten af øen.
Ligeledes ligger bageren rundt hjørnet, og så er der blot 5km ud til skjoldnæs fyr, hvor du finder øens populære golfbane.

Ejendommen er et klassisk bindingsværksbyhus fra 1800, og råder over veldisponerede boligkvadratmeter i to plan. Størrelsen og den gode rumfordling giver huset mange muligheder - hertil er der blandt andet 2 værelser på førstesal.
Alle rummene har desuden en fin størrelse så de glimrende opfylder deres funktioner.

Rundt huset får du også en hyggelige lille have som kræver minimal vedligeholdelse, hvor du også har mulighed for at lave en parkeringsplads.

Et rigtigt lille hyggehus med stort potentiale.

Indeholder:
Entré med indgang til hyggeligt køkken med spiseplads. Fra køkkenet er der videre adgang til badeværelse med vaskesøjle, viktualierum samt trappeopgang til førstesalen.
Via entré er der ligeledes indgang to lyse og pæne stuer, hvor man nemt kan lave et ekstra værelse, eller indrette det lille lokale som kontor.

Førstesalen byder på et lille repos med indgang to fine værelser med god plads.

Et sødt lille byhus i Søby, der både både kan anvendes som fritidshus og helårshus

Der er tilsluttet el-varme og vand fra Søbyvandværk.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

OM SØBY:
Søby ligger i den nordlige ende af Ærø, og har færgeforbindelse til Als og til Faaborg/Fyn.
Søby har bl.a. supermarked, bager og godt spisested. Naturen er nær. Vitsø med dæmningen ved Østersøen, Golfbanen næsten som "nabo". Havnen med aktivitet fra fiskebåde og lystsejlere.
Stranden ligger lige ved siden af lystbådhavnen. Så det hele er i meget nær afstand.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.

På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. - Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.