Risemarksvej 15, 5970 Ærøskøbing

HÅNDVÆRKER TILBUD i den skønne natur

Meget skal laves - men ellers et sødt lille hus, som ligger i lille landsby med marker omkring sig.

Der er få km til den populære Risemark Strand - og GRATIS bussen til øens lidt større byer - ligger blot ca 1 km herfra.

Der er carport, udhus samt lille have med frugttræer.

Ejendommen trænger både ind- og udvendigt til en "kærlig hånd" - men kan for den rette blive en fin lille bolig, som også kan anvendes som fritidsbolig.

Ejendommen overtages IKKE rydliggjort - dvs. de ting og sager mm - som sælger ikke ønsker - bliver tilbage. Det har pt ikke været muligt at tage indvendig fotos pga indbogenstande.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.