Ommelsvejen 11, 5960 Marstal

CENTRALT BELIGGENDE - MED SYDVENDT TERRASSE

Dette fine byhus er beliggende på Ommelsvejen.
Her flytter I ind i den nyere del den lille skipperby, der bugner af hyggelige byhuse og snørklede gader.
Fra huset er I tæt på både den lokale skole, daginstitutioner, gratisbus, indkøb og Ærøhallen, og I skal naturligvis ikke snydes for aktiviteterne ved vandet, der ligger bare få hundrede meter fra hoveddøren.
Her er der strand, badebro, og bådophalerplads , og hvor man kan sidde på "Muddes bænk" og nyde udsigten over ø-havet.
Ved stranden er der også lille grillplads.

Selve boligen byder på en god planløsning med mange gode udnyttede kvadratmeter.

Ejendommen kan anvendes både som helårs- og fritidshus.

Indeholder:
Huset tilgås via hoveddøren, hvor man træder ind i entréen, og herfra er der indgang til den lyse stue.
Fra stuen kommer du til husets køkken med masser af skabs- og arbejdsplads. Via køkken er der adgang til bryggers og badeværelse, hvor der fra bryggers er udgang til en lille hyggelig gårdhave med træterrasse og udhus/værksted.
Via trappen, som er placeret i køkken kommer man op på førstesalen, hvor der er 2 gode værelser på med god skabsplads.

Ønsker du at se dette fine byhus, så tøv ikke med at kontakte os for en fremvisning.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.