Præstevænget 6, 5985 Søby Ærø

RØDSTENSVILLA PÅ DEJLIG STOR GRUND

Godt beliggende på en stille vej midt i havnebyen Søby, ligger denne pæne rødstensvilla, omgivet af en imponerende have med drivhus, diverse redskabshuse samt stor carport.

Ejendommen har en særdeles god og central beliggenhed, kun få hundrede meter fra byens faciliteter, såsom bageren, havnen, lystbådehavnen med spisested, legeplads og badestrand.
Der er derved også nem adgang til færgeforbindelse til Als og Fyn - samt ikke at forglemme den smukke natur.

Desuden er der kun et "godt slag" - ca 5km til Skjoldnæs, hvor du finder en af Nordeuropas flottest beliggende golfbaner.
Så du har alle disse herligheder inden for kort afstand.

Ejendommen kan anvendes som både helår- og som fritidsbolig

Indeholder:
Ejendommen byder velkommen til entré. Herfra er der indgang til et flisebelagt badeværelse og fyrrum, hvor der også er vaskefaciliteter.
Fra entre er der direkte adgang til selve hovedhuset med køkken, der også omfatter en spiseafdeling, samt en stor gennemgående stue med brændeovn.
Køkkenet har desuden en nedgang til en lille kælderen, der tjener som et ideelt viktualierum.

Endvidere er der trappeopgang til førstesal, hvor der findes et repos med adgang til gæstetoilet, et soveværelse og to mindre værelser.

Ejendommen omgives af en stor have med praktiske faciliteter, såsom en carport og rummelige udhusområder, der kan anvendes til værksted og lignende formål.

En ejendom med potentiale og plads til hele familien.

Der er egen brønd, men rør er ført til kælder, så forholdsvis enkelt at slutte sig på Søby Vandværk, mod betaling af tilslutningsafgift på ca kr. 55.000,-
Der er oliefyr og tilsluttet offentlig spildevandsrensning.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk


OM SØBY
Søby er med sine næsten 500 indbyggere måske Ærøs mindste by - men den ligger i absolut det rummeligste og mest varierede område på Ærø og har nok det allerstørste udviklingspotentiale hvad angår virksomheds- og turisme-projekter.
Samtidig huser Søby øens største og mest innovative arbejdsplads, Søby Værft, der både fungerer som reparationsværft og som laver nybygninger.
Af international interesse er el-færgen, Ellen, der vil være i stand til at sejle på længere strækninger end hidtil set i el- færgedrift. I Søby er der færge til Fynshav og Faaborg..
Vest for Søby ligger den lille landsby, Haven, samt øens golfbane, der har seaside view til tre sider og regnes for en af Europas bedst beliggende. Syd for Søby ligger naturområdet Vitsø.
Mod vest finder du øens kunsthøjskole, der har nationalt ry for at være adgangsfremmende til landets akademiske uddannelser. Lidt længere og du finder øens lille 'slot', herregården Søbygaard, med egen voldgrav og vindebro, centrum for kulturelle arrangementer og familie-aktiviteter for både øboerne selv, såvel som for turister og lejrskoler.

OM ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet- restauranter.
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang - dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv - så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde.
Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!


Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.