Niels Juelsgade 4, 5960 Marstal

PÆNT BYHUS I MARSTAL

Tæt på Marstal centrum - i en af de gader, hvor de gamle huse står smukt side om side, finder du dette fine byhus.

Ejendommen er godt beliggende i hyggeligt gademiljø, med kort afstand til indkøb, strand, skole, pasningsordningen og gratis busforbindelser til resten af øen - alt sammen indenfor gåafstand.

Til ejendommen er der desuden en nem gårdhave samt redskabsskur, hvor der er plads til haveredskaber mm.

Et godt og nemt byhus - velegnet som fritids -/ helårsbolig.

Indeholder:
Langs gavlen er der adgang til bryggers med vaskefaciliteter. Herfra er der trappeopgang til førstesalen, indgang til køkkenet samt bagudgang til haven.

Køkkenet fremstår pænt og lyst med indgang til stuen, badeværelse og disponibelt rum. I gulvet i det disponible rum forefindes der en lem, med nedgang til en 6m tør kælder, som er velegnet til opbevaring og lager.

Stuen er rummelig og hyggeligt indrettet med højt til loftet, flotte trægulve og vinduer mod syd. Her der er både plads til spisebord og sofahjørne.
Via stuen er der også ingang til mindre entré, som fører dig til gaden. Badeværelset er gennemgående og indrettet med toilet mod haven og og bruseniche mod syd. Herfra er der adgang til fint værelse, som også kan tilgåes via stuen.

Førstesalen består af 2 værelser, hvor du har mulighed for at sætte dit eget præg - da du kan etablere flere værelser, opholdsstue mm.

Til ejendommen er der ligeledes en fin og nem have med tilhørende redskabsskur, der kan tilgåes via bryggers eller slippe fra gaden.

Et godt og hyggeligt byhus nær by, havn og strand. Ideel til den lille familie eller som forældrekøb-/studiebolig.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.