Niels Juelsgade 3, 5960 Marstal

PRÆSENTABEL VILLA MED SYDVENDT HAVE

Her I Niels Juelsgade finder I en solid og præsentabel villa i gulmursten. Huset er opført i 1893 og er igennem årene blevet moderniseret, så det i dag fremstår i pæn stand. Blandt andet er ejendommen hulmurisoleret, og har fået lagt nyt teglstens tag i 2008. Ejendommen er godt beliggende nær den søndre del af Marstal by - med få hundrede meter til "Sønderrenden" og Marstals øvrige herligheder. Det vil sige med meget kort afstand til indkøb, skole, færgeforbindelse til Rudkøbing, lystbådehavn, skoven og stranden med badehusene ved Eriks Hale, samt meget mere.Vi inviteres ind i dette indbydende og hyggelige byhus, hvor vi straks mødes af store rum med højt til loftet. Overalt er der store vinduer, som lukker masser af dagslys ind. Et kæmpe plus er selvfølgelig også den sydvendte og nemme gårdhave - som også kan tilgåes via smøgen fra gaden.
EN FLOT OG RENOVERET HELÅRS- / FRITIDSBOLIG


Indeholder:
Fra gaden er der indgang til entré. Herfra er der trappeopgang til førstesal og adgang til stue, køkken samt kontor/værelse. Endvidere er der nedgang til kælder.

Stuen fremstår flot med et godt lysindfald. Den er rummelig indrettet med højt til loftet og har plads til både sofaarrangement samt spisebord og stole. Ligeledes er der installeret en luft/luft varmepumpe i 2015. Køkkenet ligger i tilbygningen. Dette fremstår ligeledes lyst og pænt med lille spisekrog. Herfra er der videre adgang til bryggers og flisebelagte badeværelse samt udgang til terrassen.

Førstesalen byder på et mindre repos, badeværelse med bruseniche samt tre gode værelser. Bemærk er der er kvistvindue i badeværelset og værelset mod syd. Her kan man lige spotte havet på de rigtige dage.
Bagtil er der en dejlig sydvendt have - en skøn oase, hvor man rigtig kan nyde solen.
Haven kræver desuden minimal vedligeholdes, da den består af en delvist flisebelagt terrasse med markise, samt et mindre græsareal i den bagerst del af haven. Her er der desuden også et fint lille drivhus samt redskabsskur med plads til opbevaring. Alt i alt en pæn og solid familievilla nær alle Marstals herligheder, som også er velegnet til fritidsbolig.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.