Mosevej 6, 5985 Søby Ærø

PARCELHUS I SØBY

Godt familiehus i et plan - beliggende i parcelhusområde tæt på havn, færge, indkøb og strand.

Der er ca. hundrede meter til stranden ved lystbådhavnen, og ca 1 km til stranden, Campingpladsen ved Østersøen, og bemærk kun 5 km til en af nordeuropas bedst beliggende golfbaner ved Skjoldsnæs Fyr.

Planløsning er god, hvor de 139m2 bolig m2 er godt udnyttet med i alt 4 værelser, badeværelse, bryggers samt stort spisekøkken i åben forbindelse med sydvendt lys stue. Desuden er der carport og udhuse på i alt 75m2.

EN ENERGIVENLIG BOLIG MED SOLCELLEANLÆG OG LUFT/VAND VARMEPUMPE

Indeholder:
Entré som fordeler sig til værelser, flisebelagt badeværelse med gulvvarme samt køkken. Køkken er i åbenforbindelse til stuen, hvor der er udgang til den sydvendte terrasse omgivet af blomster og buske. Fra køkken er der endvidere indgang til soveværelse med udgang til haven, samt bryggers / baggang.

Huset er fra 1971 og fremstår pænt og velholdt. Termovinduer (plas/alu) er fra 2013. Køkken renoveret i 2006 med nye skabe. Badeværelse er renoveret i ca 1990´erne.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

OM SØBY:
Søby ligger i den nordlige ende af Ærø, og har færgeforbindelse til Fynshav/Als og til Faaborg/Fyn.
Søby har bl.a. supermarked, bager og godt spisested. Naturen er nær. Vitsø med dæmningen ved Østersøen, Golfbanen næsten som "nabo". Havnen med aktivitet fra fiskebåde og lystsejlere. Stranden ligger lige ved siden af lystbådhavnen. Så det hele er i meget nær afstand.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.