Græsvængevej 54, 5960 Marstal

HYGGELIGT FRITIDS- / HELÅRSHUS - BLOT CA 2 KM FRA MARSTAL BY

Hele huset har gennemgået en stor renovering i 2021-2022.

Det mærkes, at man er på grænsen af land og by. Alt er nemlig tæt på - indkøb, skole/pasning, bus - Naturen er tæt på og her er plads til at slå ud med armene.

I rolige omgivelser i den lille landsby "Græsvænge" - ligger dette fine hus - hyggelig både inde og ude.

Rundt om hjørnet er der legeplads samt boldbane, ca 2 km til vandet ved Østersøen og blot ca 2 km til indkøb, færge og Marstals herligheder iøvrigt.

Bag ved huset er der en lille have med træterrasse der er lavet i 2022 , hvor man kan sidde og nyde en god gang grillmad i de lune sommer aftener.

Ideel til en studerende, et par eller som feriebolig.


Indeholder:
Via hoveddøren træder man ind i en entré, hvor der er trappe op til førstesalen samt indgang til en rummelig stue med godt lysindfald fra de tre vinduer ud mod Græsvængevej. Der er fra entre også adgang til en badeværelse med vaskesøjle, samt adgang til pænt køkken med udgang til den store træterasse som er delvist overdækket.

På førstesalen, som også er lavet i 2021-2022 er der pt. et stort værelse, men hvor der nemt kan laves et ekstra værelse. Også nye velux ovenlysvinduer fra 2021.

Ved siden af huset er der en overdækket indkørsel og værksted.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk


OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.