Nørrevejen 8, 5985 Søby Ærø

BYHUS I SØBY MED STOR HAVE

Du befinder dig i Søby ved Ærø's nordvestlige kyst. En hyggelig lille havneby med dagligvarebutik, bager, restaurent mm. Der er lystbådehavn og badestrand samt havn med gode færgeforbindelser til Faaborg og Fynshav.

Der er kort afstand til den smukke natur ved Vitsø, og ca. 5 km til Golfklubben ved Skjoldnæs - en af nordeuropas bedst beliggende golfbaner med fantastisk udsigt.

Her i midten af byen finder du dette hyggelige byhus, som ligger godt tilbagetrukket fra hovedvejen ved en stille vej, men alligevel med kort gåafstand til alle byens faciliteter.

Ejendommen ligger på en dejlig stor grund - der er fordelt på 3.matrikler. Her får du en god have med et godt græsareal og redskabsskur.
Den bagerst del af haven er desuden højtbeliggende, så her får du et fint lille udkigspost med havkik over ø-havet.

Der er desuden diverse skure samt garage.

ET LILLE BYHUS / FRITIDSHUS

Indeholder:
Husets beboelse er på nuværende tidspunkt 66m2, hvor der er mulighed for at indrette yderligere familierum/værelser på førstesalen, da der her er 46m2 ekstra plads som står uudnyttet.

Via haven er der indgang til fint køkken med åben forbindelse til stue, og videre adgang til værelse samt pænt badeværelse.

Til ejendommen får du ligeledes tre udhuse, som trænger til en kærlig hånd. Her er der plads til cykler, redskaber, havemøbler Ligeledes er der garage/muret redskabshus på særskilt matr., som medfølger.

Et fint byhus med nogle gode muligheder. Velegnet til både helårs- og fritidsbolig.

Der er el-varme, varmepumpe og vand fra Søby vandværk.
Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk


OM SØBY:
Søby ligger i den nordlige ende af Ærø, og har færgeforbindelse til Als og til Faaborg/Fyn.
Søby har bl.a. supermarked, bager og godt spisested. Naturen er nær. Vitsø med dæmningen ved Østersøen, Golfbanen næsten som "nabo". Havnen med aktivitet fra fiskebåde og lystsejlere. Stranden ligger lige ved siden af lystbådhavnen. Så det hele er i meget nær afstand.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.