Skovbygade 19, 5985 Søby Ærø

BOLIG I POPULÆR LANDSBY "SKOVBY"

Midt i hjertet af den lille landsby "Skovby" - finder du denne rummelige bolig med tilhørende godt udhus, der tidligere har været købmandsbutik. Mulighederne er derfor mange for at udnytte butikslokalet til det man ønsker fx værksted, gildesal, udlejning til fester osv.

Der er få km til Søby by med indkøb, færge til Als og Fyn - og GRATIS bussen stopper lige ved huset, og fra ejendommen er der få hundrede meter til legeplads samt kort afstand til stranden med badebro og bådophalerplads ved "Skåret".

Udover grunden hvor huset og butikslokale er placeret, medfølger på modsatte side matriklen Persillestræde 1B, med græsareal og muret garage.

EN RUMMELIG OG "NEM" EJENDOM, som også kan anvendes som fritidsbolig.


Hovedhuset indeholder:
Via hoveddøren træder man ind i entréen med trappe op til førstesalen. Ligeledes er der fra entré indgang til badeværelse, køkken, rummelig vinkelstue og kontor/værelse. Under trappen er der nedgang til kælder, som har været anvendt til værksted.

På førstesalen er der en fordelingsgang, som fører ud til 5 værelser.

Udhusareal indeholder:
Udhusareal består af den tidligere købmandsbutik "Høkeren". Der er fra det store butikslokale adgang til et redskabsrum / disponibelt rum. Fra gårdspladsen er der indgang til baghuset med 2 redskabsrum og vaskehus. Der er indgang til butikslokalet både fra gaden og fra boligen.

Foran huset er der en flisebelagt terrasse, og ved siden af huset er der en lille have med græsplæne og træer.


Der er tilsluttet luft/vand varmepumpe og vand fra Søby Vandværk.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Lidt om Skovby:
En lille landsby, hvor godt sammenhold i lokalsamfundet. Der afholdes bla. fælles aktivite flere gange om året. Ved "Skåret" har vi stranden med bådophalerplads, og hvor der er opsat bro af de lokale. Desuden er der boldbane.. og der kan berettes også om den årlige fodboldkamp mod Leby.

OM SØBY
Søby er med sine næsten 500 indbyggere måske Ærøs mindste by - men den ligger i absolut det rummeligste og mest varierede område på Ærø og har nok det allerstørste udviklingspotentiale hvad angår virksomheds- og turisme-projekter.
Samtidig huser Søby øens største og mest innovative arbejdsplads, Søby Værft, der både fungerer som reparationsværft og som laver nybygninger.
Af international interesse er el-færgen, Ellen, der vil være i stand til at sejle på længere strækninger end hidtil set i el- færgedrift. I Søby er der færge til Fynshav og Faaborg..
Vest for Søby ligger den lille landsby, Haven, samt øens golfbane, der har seaside view til tre sider og regnes for en af Europas bedst beliggende. Syd for Søby ligger naturområdet Vitsø.
Mod vest finder du øens kunsthøjskole, der har nationalt ry for at være adgangsfremmende til landets akademiske uddannelser. Lidt længere og du finder øens lille 'slot', herregården Søbygaard, med egen voldgrav og vindebro, centrum for kulturelle arrangementer og familie-aktiviteter for både øboerne selv, såvel som for turister og lejrskoler.


ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.