Hovedgaden 5, Ommel, 5960 Marstal

IDYL I LANDSBYRAMMER - OG FÅ HUNDREDE METER TIL STRAND

I den lille hyggelige landsby ved Ommel, finder I denne charmerende ejendom i 2 plan med en dejlig have, redskabskur og carport.

Ejendommen har en god beliggenhed med ca 3 km indtil Marstal by med gågade, indkøbsmuligheder, restauranter og museum mm.

Få hundrede meter fra ejendommen finder du også den lille havn ved Strandbyen, hvor der også er badestrand og udsigt til Halmø.

Huset er godt indrettet med mange små fine detaljer, hvor alle kvadratmeter udnyttes til fulde.

Et godt fritids- helårshus i populære Ommel.

Indeholder:
Hovedgaden 5 byder jer hjertelig velkommen.
Fra gaden træder I indenfor i stuen med adgang til spisestue og trappeopgang til førstesal. Stuen er mindre - men hyggelig indrettet, hvor du nemt kan have plads til et lille sofaarrangement. Via stuen bevæger du dig videre ind til spisestuen med vinduesparti ud mod haven samt åben forbindelse til tilbygningen med køkken og badeværelse. Bemærk at der både er trægulv i stue- og spisestue.

Fra spisestuen har du desuden adgang nedtil en 3m2 tør kælder, som er velegnet til opbevaring og lager. Køkkenet er indrettet i landlig stil med klinkegulv og bæger præg af sydeuropæiske elementer i form beton/sten.

Herfra er der adgang til badeværelse og udgang til haven.

Førstesalen byder på et rummelig repos og soveværelse.

Bagtil finder I fine have bestående af en flisebelagte gårdhave med redskabsskur samt udestue med overdækket træterrasse. Foran udestuen er et fint græsareal omgivet af hæk og blomsterbede. Som et ekstra plus får i nogle gode parkeringsforhold med carport, som ligger ud til Tjørnevej.

Et rigtig fint byhus nær havn og strand, godt beliggende i hyggeligt landsbymiljø.

Der er tilsluttet varmepumpe, el-varme og vand fra Ærø vand.
Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

OM OMMEL:
Denne ejendom ligger i Ommel By, som er en lille landsby i naturskønt område. Allerede når du kører ud af Marstal By mod Ommel - vil du nyde den flotte udsigt ud over øhavet - med "Fynsland" i baggrunden. Desværre bliver denne udsigtsfornøjelse meget kort - for du er hurtigt i Ommel (kun 3 km), hvor ejendommen ligger. Forsætter du videre forbi Ommel - fortsætter også naturoplevelserne - mod Ommelshoved, som er turen værd. 2 havne - henholdsvis "Kleven Havn" og "Strandbyens Havn" ligger bare få hundrede meter derfra.
OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.


ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.