Sølvgade 13, 5960 Marstal

GENNEMRENOVERET BYHUS - I HJERTET AF MARSTAL

Vi befinder os midt i den hyggelige, gamle del af Marstal. Her er direkte kig op til gågaden - og alligevel er dette den fredeligste, lille gade, man kan tænke sig.
For enden af vejen ligger havnen - hvor du kan købe friske fisk af erhvervsfiskerne. Ved havnen finder du også Ærø expressen, med nem og hurtig forbindelse til Langeland. Der er ligeledes kort afstand til den skønne sandstrand ved Eriks Hale med de ikoniske badehus og det lille hav med gode sup-board muligheder.

Ejendommen har fået den helt store tur i perioden 2009-2016 - og fremstår særdeles flot.

Der er dejlig sydvendt flisebelagt terrasse med flot udhus/sommeranneks - og fra gårdhaven er der nedgang til husets lille fine tørre kælder, fint som lille værksted og opbevaring

ET FORHOLDSVIS STORT FRITIDSHUS / HELÅRSHUS I RIGTIG GOD STANDFra gaden er der døråbning til lille entré med indgang til "kontorrum" / forstuen med flot trappe til 1. sal, flisebelagt badeværelse med bruser samt indgang til meget lys og behagelig vinkelstue med plankegulv . Du skal bemærke at der er gulvvarme i badeværelse samt i kontorrum/forstue. I stuen er der åben forbindelse til godt køkken. Her I køkken/alrum er der isat gode vinduespartier ud mod gårdhaven, hvilket lokalet et godt lysindfald. Der er desuden bryggers og baggudgang til den skønne terrasse.

Førstesalen byder på et lille repos med en fin og dyb garderobe samt indgang til tre gode værelser, hvor der i værelset mod øst er loft til kip. Værd at bemærk, er, de flotte gamle døre med fine detaljer fra Marstal, som nu sidder i døren til garderoben. Ejendommen er blevet renovere i perioden 2009 til 2016 med bl.a. nyere tegltag, isolering af loft, nyere zinktagrender, tag og tagrender på udhus, havedør, "stald/dør til bryggers, maling af hus og sokkel samt installeret hårdehvidevarer. Et godt og indflytningsklart byhus - Bør ses.


Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand. (Elvarme, varmepumpe, brønd osv. )

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

MARSTAL OG OPLAND
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen.
Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte 'snorrer', er vidner derpå. Langs havnen finder man et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder. I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

ÆRØ-LIV
Det har kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift. Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt. F.eks. lærer børn og unge hurtigt at bevæge sig rundt
omkring på øen efter de forskellige tilbud. Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt ? Jo - en ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.

Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde.
Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.