Vester Bregninge 34, 5970 Ærøskøbing

HYGGELIGT BYHUS/ FRITIDSHUS MED GARAGE

I den lille landsby Bregninge - også kaldet "Den Blomstrende Landsby", søger denne hyggelige ejendom nye ejere. Ejendommen er hyggeligt indrettet - og med ugenert terrasse i baggården..

Fra ejendommen er der ca. 5 km til Søby By og ca. 10 km til Ærøskøbing By. I begge byer er der gode indkøbsmuligheder mm - samt færgeforbindelse til hhv. Fynshav og Svendborg.
En ejendom anvendelig både som helårshus og som fritidshus.


Indeholder:
Via hoveddøren træder man ind i en éntre med trappe op til 1. salen. Videre fra entéen er der indgang til rummelig stue i åben forbindelse med spisestue, og herfra er der adgang til køkken. I stueplan er der også et stort soveværelse. Fra baggang er der udgang til flisebelagt gårdhave, samt badeværelse, disponibelt rum og værksted. Udover det er der ved siden af huset en muret garage.

På 1. sal er der et stort repos og et værelse (disponiblt rum), samt to loftrum. bemærk at 1. sal ikke er registreret på BBR.

Der er tilsluttet luft/ vand varmepumpe og vand fra Bregninge Vandværk.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk


Lidt om Bregninge:
Bregninge blev kåret som Danmarks første "Blomstrende Landsby" en betegnelse for en by i udvikling.
Byen får et flag med en blomst på hvid bund og betegner det grundlæggende niveau for en landsby i udvikling. Landsbyen kan herefter kvalificere sig til at få 5 blomster på flaget. Det kræver en meget aktiv og dynamisk udvikling af mange forskellige parametre på landsbybeboernes egne præmisser og lokalindsigt. Kriterierne er bl.a. indblik, udsyn, netværk og foreningsliv.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.