Danmarksgade 1, 5960 Marstal

GODT BYHUS I SKIPPERBYEN

GODT BYHUS I SKIPPERBYEN

For enden af den farverige og rolige Danmarksgade, finder du dette fine byhus - godt beliggende nær skole, børnehave, gågaden og indkøb. Rundt hjørnet er der en smutvej via sti til alle Marstal´s herligheder.

Ligeledes er der ca. 500 meter ned til havnen med færgeforbindelse til langeland samt gratis busforbindelse til resten af øen.

Rundt huset er der en nem gårdhave anlagt med fliser.

Ejendommens størrelse og gode beliggenhed giver den nye ejer gode muligheder, da boligen både kan benyttes som helårs - og fritidshus.

Indeholder:
Fra Danmarksgade falder du straks over dette fine byhus med guld facade, stokroser og hvide vinduer.

Herfra træder du ind i den hyggelige og solrige gårdhave, inden du bevæger dig ind i selve stuehuset.

Boligen breder sig over 81m2 i 2 plan, og fremstår lys og i pæn stand. Her bliver du mødt af det pæne køkken med spiseplads, loft til kip samt udgang til den lille terrasse.
Herfra er indgang til mindre badeværelse, trappeopgang til førstesal samt åbent forbindelse til den hyggelige vinkelstue. Fra vinkelstuen er der desuden også udgang til terrassen.

Føstesalen er fuldudnyttet og består af et stort soveværelse.

Alt i alt får du her et nemt og sødt lille byhus med en god planløsning.

OBS! Der bor en lejer på ejendommen, som fraflytter den 01/03-2023. Kontakt os for nærmere info.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk


OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.


ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.