Søbakkevej 6, 5985 Søby Ærø

HØJTBELLIGENDE RØDSTENDSVILLA MED MULIGHEDER

I befinder jer på Søbakkevej, en stille og rolig vej nær Søby bymidte. Her venter jer en tryg og rolig hverdag med kort gåafstand til strand og indkøb, samt byens øvrige faciliteter. Ligeledes er der kort afstand til den flotte natur ved vitsø og få kilometer til Skjodnæs, hvor du "måske" finder den golfbane i Danmark med den smukkeste udsigt.
Bestemt et besøg værd.
Kort fortalt, så venter jer her en charmerende murermestervilla som er opført 1925, hvor du har mulighed for sætte dit eget præg. Boligen er rummelig indrettet med en god og overskuelig planløsning.
Hertil er der bl.a. 3 soveværelser, rummelig stue og pænt køkken samt muret garage.
Ejendommen passer således fint til både en børnefamilie eller senior parret der kræver god plads.

Indeholder: I stueplan venter jer entré med trappe til førstesal. Idyllisk køkken i landlig stil. To stuer i forlængelse med hinaden , hvoraf den ene evt kan anvendes som kontor eller værelse.
Via entré er der adgang til udhus med bagindgang, badeværelse, samt indgang til fyrrum.
Herudover er der en god garage med parkerings muligheder og plads til værksted.
Førstesalen byder på et repos med skabsplads og indgang til 3 rummelig værelser og badeværelse.


Værd at bemærke, er udsigten over havnemiljøet fra værelset længst mod nordvest. Rundt boligen er der en lille græsplæne, som kræver minimal vedligeholdelse og derved er nem at holde. En ejendom med gode rammer og muligheder, som også kan anvendes som feriebolig.

Der er tilsluttet Oliefyr og vand fra Søby vandværk Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

OM SØBY:
Søby ligger i den nordlige ende af Ærø, og har færgeforbindelse til Als og til Faaborg/Fyn.
Søby har bl.a. supermarked, bager og godt spisested. Naturen er nær. Vitsø med dæmningen ved Østersøen, Golfbanen næsten som "nabo". Havnen med aktivitet fra fiskebåde og lystsejlere. Stranden ligger lige ved siden af lystbådhavnen. Så det hele er i meget nær afstand.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.