Færgevej 50, Kragnæs, 5960 Marstal

INDFLYTNINGSKLAR VILLA I KRAGNÆS

DENNE SKØNNE EJENDOM KAN BLIVE DIN...

Dette smukke og charmerende hus er en sand perle, der vil fange dit hjerte ved første øjekast, og med sin beliggenhed i det hyggelige Kragnæs er du tæt på by, land og vand.

De hvide vinduer, døre og den fine gesims står flot til husets blåmalede murværk og de klassiske røde vingetagsten fra 2012. Det gråbrune træværk, der omgiver indkørsel, terrasser og udhuse, står i fin kontrast til huset og haven - og indbyder til at udforske mere af det spændende og stilrene hus.

Når du træder indenfor bliver du mødt at en lys og rummelig entré, hvorfra der er adgang til toilet, køkken, bryggers - og fra entréen fortsætter du videre til husets værelser og ender i den store solrige og sydvendte stue med udgang til én af husets terrasser.

Huset er nænsomt renoveret med fine finesser helt tilbage fra husets byggeår i 1890. Her er den gammeldags stil blevet kombineret med moderne funktionalitet på enestående måde.

Dette hus er en drømmebolig for en børnefamilie, et ungt eller ældre par eller blot en single der vil have plads omkring sig. Huset har den perfekte ramme for at skabe gode minder, og vil blive et sted, du med stolthed kan kalde dit hjem.

Du bliver nødt til at se dette hjem, og vil du vide endnu mere om huset, så klik ind her: Færgevej 50, Kragnæs (DK/DE/EN version)

Indeholder:
Stor entré med indbygningsskab. Stor mellemgang/spisestue. 3 værelser inkl. skabe. Stor stue med gulvvarme. Funktionelt HTH-køkken med spiseplads og flot badeværelse - begge rum med gulvvarme. Praktisk og rummeligt bryggers med udgang til Færgevej. Stort loftsrum på 88 m2.

Huset har mange gode detaljer såsom dobbeltdøre, masser af skabsplads, ingen niveauforskel indenfor, hvide panellofter, integreret højttalere i køkken og bad og meget mere - foruden husets egen historie der bl.a. omfatter kro, beværtning, købmandsbutik, posthus med mere..

Til ejendommen er der også en dejlig nem og solrig have med flere terrasser og kig til mark. Her er der plads til at børnene kan spille bold, de voksne kan spille kongespil eller er du blot til afslapning med en god bog og fuglekvidder, så rummer haven også det. Dertil skal også nævnes det hyggelige 20 m2 udhus der er opdelt i udestue og værksted samt et mindre 6 m2 skur.

Der er tilsluttet oliefyr og vand fra Ærø forsyning. Der er mulighed for overdragelse af energitilskud på pt. kr. 24.000, hvis køber ønsker en anden energikilde. Spørg Øbolig om betingelser for overdragelse af tilskud fra Energistyrelsen.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk
Sælgers eget forbrug af fyringsolie, strøm og vand kan ligeledes rekvireres.


OM KRAGNÆS
Kragnæs er en idyllisk, lille landsby, der bare venter på at blive genopdaget af nye familier, på udkig efter landsby-idyl og gode, billige huse. Lige i nærheden ligger en anden hyggelig landsby, Ommel og den største by på Ærø, Marstal, hvor du finder et rigt forretningsliv, såvel som skole og bus. I Kragnæs ligger Ærøs mest intakte fortidsmine, nemlig Kragnæs Jættestue. Man har fundet spor af 16 grave som langdysser og jættestuer i Kragnæsområdet. Eftersom disse altid ligger i nærheden af bopladserne, betyder det ikke bare, at der har ligget en boplads i nærheden, men at Kragnæsområdet må have været ret tæt befolket i Bondestenalderen. Den populære vandresti, Øhavsstien, går forbi Kragnæs, ligeså den populære cykelsti, Nevrestien, der forbinder Ærøs to største byer, Marstal og Ærøskøbing.
Kragnæs er således midt i verden - fyldt med atmosfære og mærket af historiens vingesus.

OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.