Niels Juelsgade 2A, 5960 Marstal

GODT PARCELHUS NÆR CENTRUM

Her finder du en velindrettet og hyggelige 1-plansvilla med garage og flot have. Ejendommen er godt beliggende i nær den søndre del af Marstal, i et roligt område med kort afstand til alle byens faciliteter og dermed meget kort afstand til indkøb, centrum med gågade og cafeer, samt "Sønderrenden", havn, lystbådehavnen, skoven og stranden ved Eriks Hale.
Ejendommen er et 60ér hus med røde mursten - og er gennem årene blevet holdt pænt ved lige - både inde og ude.

En ejendom der både er velegnet til "den lille familie" samt "ældrebolig


Ejendommen er indrettet med en god planløsning fordelt på 102m2. Rundt boligen er der en pæn og nem have, hvor der er flotte buske og blomsterbede. Indeholder: Entré/ fordelingsgang med indgang til rummelig vinkelstue med spiseplads. Køkken med vinduer mod nord. To værelser, hvor værelset med syd har indbygget skabsplads. Pænt badeværelse, samt bryggers med vaskefaciliteter og udgang til haven. Til ejendom får du ligeledes en god indkørsel med garage, hvor der god plads til parkering og opbevaring.
Er du på jagt efter en nem og velholdt parcelhus i 1 plan - med god beliggenhed - så tag et kig på Niels Juelsgade 2A i Marstal.


Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

OM MARSTAL:
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen. Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte 'snorrer', er vidner derpå. Langs havnen finder man et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder. I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Og her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.