P M Gang 12, 5960 Marstal

HYGGELIGT BYHUS MED STOKROSEIDYL

Den gamle bydel i Marstal hilser dig velkommen med intime, snoede gader og en følelse af at træde tilbage til en svunden tid. Jo, her er godt at være.

P. M. Gang ligger ugenert tilbagetrukkent med udsigt over Snaregade, der fører direkte ned til Sønderrenden - nok Marstals hyggeligste område med et leben af fiskere, lystbåde og ikke mindst udsigt til den smukke Kalkovn.

Denne fine, lille ejendom præsenterer sig smukt med sartgul facade og lyserøde stokroser. Indenfor er rumopdeling god - fremhæves må førstesalen, der er et stort rum med havkig - og der er en del finurlige løsninger, der er med til at udnytte hver en krog.

Idyllen er til at tage og føle på. For enden af en hyggelig sti bag huset befinder sig den solrige have med et skur og langs siden af huset er overdækket terrasse.

Indeholder:
Huset kan tilgås via hoveddør til lille entré med trappe til førstesalen, samt adgang til vinkelstue med sprossevinduer til gaden.
Herfra husets køkken med plads til lille spisebord. Videre herfra og du kommer ind i gang med plads til vaskemaskine/tørretumbler. Her adgang til husets badeværelse, samt et lille kammer. Fra gangen er der udgang til slippe imellem husene.

OM MARSTAL
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen.
Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte 'snorrer', er vidner derpå.
Langs havnen finder man et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder.
I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Og her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade.
Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

OM ÆRØ
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift.
Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt. F.eks. lærer børn og unge hurtigt at bevæge sig rundt omkring på øen efter de forskellige tilbud.
De mange små netværk gør også livet nemmere - man er tæt på hinanden og er ikke så bange for at række ud.
Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt?
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver lille by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at dét, der engang var normen i hele Danmark - at 'alt' var indenfor rækkevidde - stadig er virkelighed på Ærø.


Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.
Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.