Vester Bregninge 23, 5970 Ærøskøbing

FRITLIGGENDE VILLA I DEN BLOMSTRENDE LANDSBY

Her finder I en hyggelig og fritliggende villa, godt beliggende i den idylliske og blomstrende landsby nær Ærøsmidte.

Ejendomme er opført i 1930 og præsenterer sig i gadebilledet som en smuk ejendom med gulpudset facade, tegltag, kvist og sprodsede Danebrogs vinduer.
Her er også egen indkørsel med carport. Huset er velindrettet og byder på overskuelig planløsning med en hyggelig atmosfære og højt til loftet.
Bag ejendommen finder man en dejlig, flisebelagt terrasse mod syd.
Beliggenheden er ideel, da bussen, kun få skridt fra hoveddøren, giver gratis transport til øens andre byer og attraktioner. Ligeledes ligger stranden ved skåret i Skovby, kun ca. 3,5 km væk

En pæn og præsentabel villa - der også kan anvendes som fritidshus.
Indeholder: Fra hovedindgangen er der adgang til en entré med trappeopgang til førstesalen.
Herfra føres man ind i den hyggelige dobbelt stue, adskilt af en fransk dør,der tilføjer karakter til boligen. Via stuen føres du videre indtil et hyggeligt køkken med spisekrog og vinduer mod syd.
Fra køkkenet er der adgang til en lille gang, der fører ned til husets kælder samt udgang til baghuset med bryggers, badeværelse og et disponibelt rum. Baghuset åbner op til en dejlig sydvendt terrasse, der er perfekt til afslapning med et lille haveskur, der fuldender det udendørs miljø.
Førstesalen indeholder et repos med indbyggede skabe. Herfra er der adgang til tre gode værelser og et gæstetoilet.
Det midterste værelse er indrettet indbyggede skabe og har kvist ud mod vejen.

Denne villa er perfekt egnet til en lille familie, samtidig med at den udgør det ideelle fritidshus.
Her venter jer en hyggelige atmosfære med gode muligheder, sammen med en let grund, der kræver minimalt arbejde.

Der er tilsluttet oliefyr og vand fra Bregninge vandværk.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Lidt om Bregninge:
Bregninge blev kåret som Danmarks første "Blomstrende Landsby" en betegnelse for en by i udvikling.
Byen får et flag med en blomst på hvid bund og betegner det grundlæggende niveau for en landsby i udvikling. Landsbyen kan herefter kvalificere sig til at få 5 blomster på flaget. Det kræver en meget aktiv og dynamisk udvikling af mange forskellige parametre på landsbybeboernes egne præmisser og lokalindsigt. Kriterierne er bl.a. indblik, udsyn, netværk og foreningsliv.


ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen.
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde.
Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.