Søkildevej 1, 5970 Ærøskøbing

PARCELHUS NÆR STRAND, NATUR OG BY

Nemt 1 plans parcelhus - beliggende i godt parcelhusområde - med kort afstand til børnehave, Vester Strand, sti til naturområde, færge og indkøb.

Ejendommen´s kvadratmeter er godt indrettet - med fordelingsgang, badeværelse, 3 værelser, lille spisekøkken, bryggers, viktualierum og rummelig stue med udgang til flisebelagt terrasse.

Et nemt hus velegnet både til en børnefamilie eller den lille familie med plads til børn og børnebørn på besøg.


Indeholder:
Fra hoveddøren træder man ind i entré / fordelingsgang - med indgang til 3 gode værelser med skabsplads, flisebelagt badeværelse samt godt lille køkken med plads til spisebord.
Desuden er der fra entré / fordelingsgang indgang til præsentabel og rummelig stue med stort vindues parti, der giver et godt lysindfald og med udgang til terrasse og have.
Der er også et bryggers med udgang til haven samt viktualierum. I forlængese af huset er der en garage.

Et dejligt parcelhus med kort afstand til alle Ærøskøbings herligheder.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

ÆRØSKØBING
Den næststørste by på Ærø er Ærøskøbing, som i folkemunde kaldes 'Eventyrbyen'.
Ærøskøbing er måske Danmarks smukkeste by, med de farverige, charmerende og velholdte huse i bymidten. Og selv om Ærøskøbings historie er helt unik, så er byen ikke en museums-by. Nej, livet leves bag de smukke facader, de brolagte gader er fyldt med leben og der er et langt større udvalg af caféer, restauranter og spændende butikker, end man kunne forvente af en by med ca. 900 indbyggere. Årshjulet er præget af de mange brudepar, der vælger byen som ramme for deres store dag og det er ikke usædvanligt at møde brudepar i flotteste skrud i gaderne. I Ærøskøbing finder man øens friskole, Ærø Friskole. Området omkring Ærøskøbing er fredet - og ligeså unikt som byen er det - og man glædes sammen med de mange turister, der lægger vejen forbi - bl.a. over den perlerække af strandhuse, der ligger på Vesterstrand. Tvillingefærgerne MF Marstal og MF Ærøskøbing sejler næsten timedrift til Svendborg.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.