Bredgade 9A, 5960 Marstal

RUMMELIGT BYHUS MED SOLRIG HAVE

Godt beliggende i en rolig sidegade til centrum af Marstal By, finder I Bredgade 9a - En solid og rummelig rødstensbygning med eternittag fra ca 1981 på hovedbygning samt tegltag fra 2006 på udhusbygningen.

Herfra er der kort gåafstand til det meste. Gågaden og Supermarked finder du lige rundt om hjørnet og børnene kan gå trygt i skole.
Der er ligeledes få hundrede meter til havnen/lystbådehavnen og ca 1 km til det dejlige strandområde ved Eriks Hale og Egehovedskoven.

Ejendommen er rummelig indrettet med højt til loftet og en spændende planløsning. Værd at nævne er selvfølgelig den skønne have, som er lukket og sydvendt med lille terrasse.

En ejendom med mulighed for at sætte sit eget præg og med plads til hele familien.

Indeholder:
Fra gaden er der via smøgen indgang til Entré. Entrén er indrettet med trappe til førstesal og døråbning indtil rummelig vinkelstue med store vinduer ud mod gaden.
I vinkelstuen er der ligeledes indgang til godt værelse samt nedgang til tørt kælderrum på ca.6 m2.

Fra stuen er der åben forbindelse til mindre køkken, med adgang til dejlig spiseafdeling med brændeovn, store vinduer med skøn udsyn samt udgang til haven. På modsatte side af spiseafdeling finder du et lille toilet.

Førstesalen er fuldt udnyttet og består af repos samt 3 værelser og badeværelse. Her har du mulighed for sætte dit eget præg bl.a. med mulighed for separat udlejning, da der i det største af værelserne er ældre køkken.

Fra smøgen er der også indgang til redskabsrum/baghus med overbygget opbevaringsrum, som er integreret i hovedbygningen.
Et kæmpe plus er selvfølgelig også den skønne have med terrasse - som også kan tilgåes via smøgen fra gaden. Bemærk at haven er lukket og sydvendt, så her har du rig mulighed for at sidde ugenert, hvor du kan sidde og nyde solen når den byder sig.

Et spændende byhus med flere anvendelsesmuligheder. Anvendelig både som helårs- og fritidsbolig.

Der er tilsluttet fjernvarme og brændeovn og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.


ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.