Reberbanen 42, 5960 Marstal

FRITLIGGENDE VILLA - NÆR BYMIDTEN I "SKIPPERBYEN "

Godt beliggende i udkanten af Marstal by - nær skole, indkøb, idrætsforening samt kort afstand til havn og strand. Her fornemmer man fred og ro - og alligevel er man tæt på byen alle Marstals herligheder.

Fra husets 2 stuer - både i stueplan og specielt stuen på 1. sal er der god udsigt til vandet mod Langeland.

En rummelig og velindrettet villa, som blev opført i 1966- i en tid, hvor kvalitetsbyggeri, funktionelle planløsninger og lysindfald blot var nogle af nøgleordene.

ET GODT OG RUMMELIGT FAMILIEHUS

Indeholder:
Rummelig og præsentabel entré, som har indgang til 3 værelser, flisebelagt badeværelse med gulvvarme, gæstetoilet, køkken, stue, nedgang til kælder og fra entré ligeledes trappe til 1. sal, med stor stue, 2 værelser og endnu et badeværelse med brusekabine. Fra stuen på 1. sal er der flot udsigt til vandet. Køkken er det oprindelige - snedker-køkken, hvor der er indgang til stor stue, som har udgang til solrig terrasse. Under tæpper i stuen er der trægulv.


Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk


OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.