Græsvængevej 75, 5960 Marstal

HYGGELIGT FRITIDS- / HELÅRSHUS - BLOT CA 2 KM FRA MARSTAL BY

I rolige omgivelser i den lille landsby "Græsvænge" - ligger dette lille fine hjørnehus - hyggelig både inde og ude.

Rundt hjørnet er der legeplads samt boldbane, ca 2 km til vandet ved Østersøen og blot ca 2 km til indkøb, færge og Marstals andre herligheder iøvrigt.

Ejendommen ligger fredeligt udenfor Marstal, med et naturskønt landskab, marker omkring liggende. Her er en sydvendt gårdhave med redskabsskur - så der er plads til havemøbler, grill mv.
Anvendeligt både som helårs- og fritidshus.

Indeholder: Entré med trappeopgang til førstesal. Dejlig vinkelstue med trægulve, spiseplads og mulighed for brændeovn. Godt soveværelse med vinduer mod syd. Mindre værelse/kontor. Nyere Ikea køkken med med udgang til ugenert baggård. Fra køkken er der adgang til lille mellemgang med vaskefaciliteter, samt flisebelagt badeværelse med bruser. Førstesalen byder på et lille repos med indgang til to gode værelser. Alt i alt et hyggeligt lille hus med plads til den mindre familie.
Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.
Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.