Møllevejen 97, 5960 Marstal

SKØNT LANDSTED MED UDSIGT

Super godt beliggende familiehus i Marstal, med flot udsigt over naturen og vandet ved "Kleven" - og blot ca 1 km til skole, indkøb mm.

Til ejendommen er der 1,5 ha jord - som ligger ved ejendommen. Desuden er der gode udhusbygninger, som giver mulighed for mindre dyrehold, lille værksted for håndværkeren mm - eller til den pladskrævende. Her er masser af plads både inde og ude.

Ejendommen er rummelig med god planløsning - Her udover er der et uudnyttet loftrum, som kan indrettes til bolig, hvis behovet er der. Der vil man ligeledes få en flot udsigt over vand og natur.

Ejendommen fremstår i pæn stand både ind- og udvendigt.

PÅ LANDET OG ALLIGEVEL NÆR BYEN

Indeholder:
Fra vejsiden er der lille entré og fra den sydvendte og flisebelagte gårdsplads er der døråbning til bryggers med indgang til køkken og udgang til baghus med badeværelse og gode disponible rum - heraf garage og værksted. Køkken er i åben forbindelse med spiseplads og brændeovn - hvor udsigten kan nydes .Fra spisestuen er der indgang til stue, soveværelse og via lille gang areal er der endnu et flisebelagt badeværelse med gulvvarme og 2 gode værelser - heraf det ene med udgang til haven. Fra garagen i udhuset er der trappe til den uudnyttede 1. sal.

Ejendommen fremstår både inde og ude i god stand. Der er gulvvarme i køkken, stue, vindfang, samt el-gulvvarme i begge badeværelser som er fra ca. henholdsvis 2009 og 1980´erne. Taget er fra ca 1999.

Alt i alt en flot ejendom, som bør opleves. Kan også anvendes som fritidshus.

Der er fjernvarme, tilsluttet offentlig spildevandsrensning og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk


OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.