Skippergade 4, 5960 Marstal

SKIPPERHUS ET STENKAST FRA HAVNEN

Vi befinder os i den gamle og hyggelige del af Marstal, nær havnemiljøet - hvor der er gåafstand til "det hele" - Så bare med få skridt op ad gaden, befinder du dig i midten af gågaden, med indkøb, shopping og restauranter.

En lille gåtur igennem Marstal idylliske gader, befinder du dig hurtigt ved alle aktiviteterne ved havnen, lystbådhavnen, "Det Lille Hav" og smukke Erikshale med flot natur, stranden og de kendetegnede strandhuse.

Ejendommen har en sydvendt gårdhave og fra Sølvgade er der bagindgang - og lille baggård plads til cykler og renovation.

Ejendommen kan også anvendes som feriebolig.


Indeholder:
Selve boligen rummer ca. 86 m2 inkl. førstesal, som ikke registeret på BBR.
Ved indgang via Skippergade, træder man ind i en entré med indgang til stue med spiseafdeling. Fra entré er der trappe op til 1. salen (23m2 som ikke registreret på BBR), hvor der er et repos og 2 værelser (disponible rum). Videre fra stuen er der køkken, hvor der er plads til et spisebord. Der er fra køkken via baggang - udgang til baggården og der er i baghuset ligeledes badeværelse.
Det perfekte fritidshus - også anvendeligt til den "lille familie"


Der er fjernvarme, tilsluttet offentlig spildevandsrensning og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.