Fiolstræde 16, 5960 Marstal

CHARMERENDE BYHUS I MARSTAL - ET STENKAST FRA HAVNEN

Alle veje i Marstal fører til havnen - i hvert fald i den gamle bydel - og stemningsfulde Fiolstræde er ingen undtagelse. Her mærkes århundreders historie i en by, der har været og stadig er hjemstavn for søfart. Med lystbådehavn, færgehavn, strand og bymidte i behagelig gåafstand, er beliggenheden helt i top.

Indvendigt fremstår huset utroligt hyggeligt i gammel stil - og udvendig i pæn stand og falder godt ind i gadebilledet sammen med rækker af idylliske skipperhuse.

ET FINT FRITIDS-/HELÅRSHUS GODT BELIGGENDE


Indretningen:
Det stemningsfulde og charmerende byhus består af en entré, en hyggelig stue med plankegulv med gulvvarme, et værelse med plads til dobbeltseng, et badeværelse samt det fantastiske og højloftede køkken-alrum, som har udgang til gårdhaven. 1. sal indeholder tre værelser - det ene med flot udsigt til havnen og havet.

Gårdhaven er flisebelagt og har udgang til Skolegade bag ejendommen.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


OM MARSTAL
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen.
Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Og her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

OM ÆRØ
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift. Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt? Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver lille by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at dét, der engang var normen i hele Danmark - at 'alt' var indenfor rækkevidde - stadig er virkelighed på Ærø.
Ja, sådan er ø-livet - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.