Pers Bro 2, Ommel, 5960 Marstal

IDYL i OMMEL

Drømmer du om landsby idyl ? Så er dette stedet - Ommel byder på sociale sammenhold, som er så typisk for en landsby i trivsel. Her finder du fællesskab, foreningsliv, lokalt engagement, netværk og trykhed - og ikke mindst de to havne "Srandbyen" og "Kleven" med en række maritime aktiviteter.

Her finder du Pers Bro 2, et lille charmerende hus, som oser af stemning - godt udnyttet og med hyggelig indretning. Der er få hundrede meter til strand og de 2 små havne. Der er ca 3 km til Marstal, hvor der er indkøb mm.

En fin lille ejendom med dejlig solrig gårdhavemiljø

Meget velegnet som fritidshus, men kan også anvendes som helårshus.

Indeholder:
Lille entre med indgang til stue i åben forbindelse med spiseplads og hyggestue, hvorfra der er indgang til køkken. Fra køkken er der udgang til gårdhave. Der er derudover 1 værelse samt badeværelse .
På første salen er der et dejlig rummeligt disponibelt rum, som i dag er et godt soveværelse (ikke registreret på BBR).

Huset er i pæn stand - hvor bla taget er fra 2016.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Der er tilsluttet el-varme, egen brønd. (vandkvalitet kendes ikke) og der er tilsluttet offentlig spildevandsrensningsanlæg (septiktank er slettet jf gældende regler).


Lidt om Ommel:
Denne ejendom ligger i Ommel By, som er en lille landsby i naturskønt område. Allerede når du kører ud af Marstal By mod Ommel - vil du nyde den flotte udsigt ud over øhavet - med "Fynsland" i baggrunden. Desværre bliver denne udsigtsfornøjelse meget kort - for du er hurtigt i Ommel (kun 3 km), hvor ejendommen ligger. Forsætter du videre forbi Ommel - fortsætter også naturoplevelserne - mod Ommelshoved, som er turen værd. 2 havne - henholdsvis "Kleven Havn" og "Strandbyens Havn" ligger bare få hundrede meter derfra.


Lidt om Marstal:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bagere, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.


Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.