Rolighedsvej 18, 5960 Marstal

VILLA MED GOD BELIGGENHED I MARSTAL

Ejendommen er beliggende på Rolighedsvej - en stille og rolig vej med ca.100m til strand, bådophalerplads og badebro - som ligger for enden af vejen. Desuden ligger skolen, indkøb mm rundt hjørnet - så alle herlighederne er i gåafstand.

Man har her mulighed for at sætte sit eget præg på huset, da den især indvendigt trænger til en kærlig hånd.

Der er også mulighed for parkering, da du får egen indkørsel med garage.

Alt i alt en villa med muligheder, som har en god og populær beliggenhed i Marstal by.Indeholder:
Via hoveddøren træder man ind i entéen, hvor der er trappe op til første sal samt nedgang til kælder. For enden af entréen er der et badeværelse, ligeledes er der en dør ind til et ældre køkken, hvor man kan have en lille spiseplads, og mulighed for at komme udenfor via bagdør. Der er fra køkken og entré indgang til rummelig vinkelstue.

På første sal er der et repos, 3 værelser og et lille kammer, alt er i ældre stand.

Der er fuld kælder (ikke registreret på BBR) som består af 5 disponible rum. Det er både muligt at komme ned i kælderen via trappe udvendigt eller via trappe indvendigt fra entréen.

Der er tilsluttet el-varme, egen brønd. (vandkvalitet kendes ikke) og tilsluttet offentlig spildevandsrensning.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.