Lykkevej 2, 5970 Ærøskøbing

FRITIDS- / HELÅRSHUS I DUNKÆR

Her i den lille landsby "Dunkær" finder du dette lille fine hus, med gode busforbindelser til både Marstal og Ærøskøbing som ligger henholdsvis ca 8 og 5 km fra ejendommen.

Der er ligeledes ved ejendommen cykelsti mod Marstal og der er få km til strandene ved "Dunkærmark" og "Risemark", hvor der også er gode fiskemuligheder.

Velkommen til Dunkær - en rigtig hyggelig landsby, beliggende midt på øen.

Ejendommen indeholder i alt 2 stuer, 2 værelser, køkken og bad, som trænger til en "opfrisker" - Der er brændeovn i stuen.

Desuden er der garage samt lille solrig have.

Alt i alt - en fin ejendom, som også kan anvendes fritidshus.

Der er tilsluttet vand fra Rise Vandværk, oliefyr indlagt, brændeovn, samt tilsluttet offentlig spildevandsrensning.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


MIDT-ØEN
Ærø er ikke en flad ø - sammenlignes ofte med en hval-ryg - og på toppen af 'ryggen' finder du midt-øen, med en hel stribe af større, velfungerende landsbyer: Olde, Tranderup, med Ærøs efterskole, Vindeballe, med egen kro, Bregninge, med kulturhus og populære overnatningssteder. Bevæger du dig i sydvestlig retning, finder du Lille Rise, Dunkær og Store Rise, hvor øens elskede bryggeri ligger.

Øens nok mest populære natur-turistmål er Voderup Klint - her opleves naturen mere overvældende og kystlinjen mere dramatisk med rullesten og strande med diger, bølger. I umiddelbar nærhed, den hyggelige landsby, Voderup.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet- restauranter.
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde.
Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.