Vesterskovsvej 11, Ommel, 5960 Marstal

IDYL I OMMEL - MED DEN SKØNNESTE UDSIGT

I udkanten af den hyggelig landsby, finder du denne idylliske plet med flot udsigt til Halmø og det sydfynske ø-hav.

Ejendommen er inden for de sidste 10år blevet total gennemrenoveret. Bl.a. er der gravet ud og lagt fjernvarme med gulvvarme i hele boligen, samt lagt nyt stråtag i 2011.

Selve boligen rummer ca. 140 m2 inkl. disponibelt rum, som i dag er en skøn stue med gulvvarme (ikke registreret på BBR og ejendommen annonceres alene med de bolig kvadratmeter som er registreret i BBR-meddelelsen).

Til ejendommen får du desuden en brostensbelagt indkørsel, samt en dejlig stor have med ny anlagt terrasse bagtil, hvor du kan sidde og nyde eftermiddags solen og udsigten over markerne ned mod Kleven havn.

Ejendommen ligger midt i den flotte natur - og med få hundrede meter til både "Kleven" og "Strandbyen" - 2 små hyggelige havne.

Anvendeligt både som helårshus og som feriebolig.


Indeholder:
Entré med indgang til badeværelse, dejligt spisekøkken med kogeø, hvor du ser den flotte udsigt fra alle vinduer i køkkenet. Der er to gode og rummelige værelser. Bryggers med vaskefaciliteter. Disponibelt rum som i dag er en skøn stue med gulvvarme og med udgang til haven.

Desuden er der integreret garage med plads til parkering og evt. lille værksted.

Stråtaget er lagt i 2011, hvor ca.80% af taget er nylagt og de resterende ca.20% er renoveret.

Alt i alt en charmerende og idyllisk ejendom med god atmosfære, flot havudsigt - nær naturen. Bør ses.
Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


OM OMMEL:
Drømmer du om landsby idyl ? Så er dette stedet - Ommel byder på sociale sammenhold, som er så typisk for en landsby i trivsel. Her finder du fællesskab, foreningsliv, lokalt engagement, netværk og trykhed - og ikke mindst de to havne "Srandbyen" og "Kleven" med en række maritime aktiviteter.

Denne ejendom ligger i Ommel By, som er en lille landsby i naturskønt område. Allerede når du kører ud af Marstal By mod Ommel - vil du nyde den flotte udsigt ud over øhavet - med "Fynsland" i baggrunden. Desværre bliver denne udsigtsfornøjelse meget kort - for du er hurtigt i Ommel (kun 3 km), hvor ejendommen ligger. Forsætter du videre forbi Ommel - fortsætter også naturoplevelserne - mod Ommelshoved, som er turen værd. 2 havne - henholdsvis "Kleven Havn" og "Strandbyens Havn" ligger bare få hundrede meter derfra.


ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.