Risemarksvej 29, 5970 Ærøskøbing

LANDSTED/ FRITIDSHUS NÆR STRAND

Lidt udenfor St. Rise, har du nu muligheden for, at blive den nye ejer af dette skønne landsted. Ejendommen er opført 1905 i rødmursten og indeholder 199 m2 - så her er god plads til hele familien. Boligen er inddelt i nogle gode, ideelle rum med sjove vinkler, som udover at gøre det til en spændende oplevelse, også gør det til et godt hus til flere familier.
Du får ligeledes nogle gode udenomsarealer, som er fordelt på den 1.958m2 store grund. I haven findes der en dejlig stor græsplæne med bålplads, sandkasse og 2 terrasser. Haven ligger desuden dejligt ugenert med flot udsigt udover de åbne marker. Gårdspladsen er belagt med brosten, og her findes skygge under de store træer.
Trænger du til en kølig dukkert i vandet, eller har man interesse for fiskeri, så er der gode muligheder for dette ved den populære Risemark Strand, som blot ligger ca. 500 m væk. Alt i alt et flot landsted som er beliggende i et naturskønt område, hvor man virkelig kan mærke den Ærøske ro.


Indeholder: Der er bryggers med god plads. Køkken med alt i service. 1 badeværelse med spabad. 1 badeværelse med brusekabine. Opholdsstue med brændeovn. Spisestue med plads til 10 personer. 1 soveværelse med dobbeltseng. På 1.salen: 2 soveværelser med dobbeltseng. 1 soveværelse med 2 senge. endvidere er der en sovesofa til 1 person. Barneseng, barnevogn, barnestol og puslebord.Samtidig er her masser af god udenomsplads med rummelige tilbygninger, stald og lade. Her har du mulighed for udnytte den gode plads og dyrke dine fritidsinteresser. Bl.a. mindre dyrehold, godt værksted mm. Kun fantasien sætter grænser. Denne ejendom giver jer et dejligt hjem med en velfungerende planløsning på en charmerende grund, hvor I har mulighed for at dyrke jeres interesser til fulde - samt med skøn natur.
Et skønt landsted - som også kan anvendes som fritidsbolig.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

ÆRØSKØBING
Den næststørste by på Ærø er Ærøskøbing, som i folkemunde kaldes 'Eventyrbyen'.
Ærøskøbing er måske Danmarks smukkeste by, med de farverige, charmerende og velholdte huse i bymidten. Og selv om Ærøskøbings historie er helt unik, så er byen ikke en museums-by. Nej, livet leves bag de smukke facader, de brolagte gader er fyldt med leben og der er et langt større udvalg af caféer, restauranter og spændende butikker, end man kunne forvente af en by med ca. 900 indbyggere. Årshjulet er præget af de mange brudepar, der vælger byen som ramme for deres store dag og det er ikke usædvanligt at møde brudepar i flotteste skrud i gaderne. I Ærøskøbing finder man øens friskole, Ærø Friskole. Området omkring Ærøskøbing er fredet - og ligeså unikt som byen er det - og man glædes sammen med de mange turister, der lægger vejen forbi - bl.a. over den perlerække af strandhuse, der ligger på Vesterstrand. Tvillingefærgerne MF Marstal og MF Ærøskøbing sejler næsten timedrift til Svendborg.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.