Søvænget 6, Marstal, 5960 Marstal

PRÆSENTABEL OG SPÆNDENDE VILLA NÆR STRAND.

Godt beliggende i eftertragtet parcelhus kvarter - næsten beliggende i strandkanten. For enden af vejen er der strand - og iøvrigt meget kort afstand til skole, indkøb og alle de mange herligheder Marstal byder på.

Ejendommen er fra 1970 - godt solidt bygget - rummelig og med god planløsning. Blandt andet kan nævnes hobbyrum i kælder med højt til loft - hvor der kan spilles billard, bordtennis mm.

Et hus skabt til familien og som også har mulighed for lidt erhverv - fx. kontor eller lignende.

Bestil allerede nu en fremvisning af denne dejlige bolig

Indeholder: Entre med fordelingsgang. gæstetoilet, flisebelagt badeværelse med flotte fliser, muret bruseniche. Der er gulvvarme i gæstetoilet og badeværelset. Der er 4 værelser - heraf kan det ene slåes sammen til 1 stort - med egen indgang, hvilket er oplagt til fx. kontor eller anden lille virksomhed. Desuden er der vinkelstue, godt 1970'er "Tielsa" køkken samt bagindgang - hvor der også er trappe til den fine kælder med god lofthøjde. Der er i kælder vaskerum, viktualierum og stort hobby rum. Der er desuden garage.

Der er tilsluttet fjernvarme, offentlig spildevandsrensning og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.