Hovedgaden 48, Ommel, 5960 Marstal

Dejligt sted - i charmerende "Ommel"

I den lille landsby "Ommel" finder du denne hyggelige ejendom - som ligger på forholdsvis stor grund - med buske, træer, drivhus, garage samt udhus (tidligere stald i gamle dage).

Ejendommen er ikke moderniseret, fremstår i sin gamle stil, og kræver en del renovering for at få den op til normal standard. Det vil være muligt og oplagt at udvide bolig i den gamle stald, som ligger i forlængelse af nuværende bolig.

Fra ejendommen bugter vejen sig mellem de små hyggelige ejendomme - og ender få hundrede meter derfra, ved lille havn og strand. Der er kun 3 km til Marstal by, med indkøb mm.

Et dejligt sted - som også kan anvendes både som helårs- og som fritidsbolig.Indeholder:
Lille entré, badeværelse med badekar, hyggelig stue og soveværelse, som vender ud mod den stille vej.
Desuden er rum med spiseplads med brændeovn, lille kammer samt køkken / bagudgang til haven.
Det hele er holdt i sin gammel stil.


Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk


OM OMMEL:
Denne ejendom ligger i Ommel By, som er en lille landsby i naturskønt område.
Allerede når du kører ud af Marstal By mod Ommel - vil du nyde den flotte udsigt ud over øhavet - med "Fynsland" i baggrunden. Desværre bliver denne udsigtsfornøjelse meget kort - for du er hurtigt i Ommel (kun 3 km), hvor ejendommen ligger.
Forsætter du videre forbi Ommel - fortsætter også naturoplevelserne - mod Ommelshoved, som er turen værd. 2 havne - henholdsvis "Kleven Havn" og "Strandbyens Havn" ligger bare få hundrede meter derfra.

OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere.
Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere.
Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.

På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.